Bedrijfsbezoek bij Orac Decor tijdens Design Days | 9 februari | Oostende – BE

Kom kennismaken met de partner op het gebied van decoratieve afwerkingsproducten voor wand en plafond. Op 9 februari zet ORAC de deuren van haar fabriek en showroom wagenwijd open voor interieurontwerpers en -stylisten. Maak jij gebruik van deze exclusieve uitnodiging en leer jij ORAC en hun producten beter kennen?

Het bezoek aan ORAC is een mooie gelegenheid om het bedrijf en de producten beter te leren kennen. Ontmoet de mensen achter ORAC, neem een kijkje achter de schermen bij de productie, raak geïnspireerd in het House of Personality en hoor meer over de producten van ORAC en hoe zij omgaan met duurzaamheid. Uiteraard wordt deze inspirerende middag afgesloten met een netwerkborrel: onder het genot van een hapje en een drankje is er volop tijd om meer informatie te verzamelen en te netwerken.

Praktisch

Dit exclusieve evenement is naast voor relaties van ORAC ook gratis toegankelijk voor leden van BNS Crisp. Er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan. Aanmelden kan door voor 9 januari een mail te sturen naar benelux@oracdecor.com 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Material District | 8-10 maart | Utrecht

et 150 exposanten, een materialenbeurs van 250 materialen en een lezingenprogramma met 50 sprekers staat hét materialenevent voor (interieur)architecten en R&D professionals volledig in het teken van materiaalinnovaties voor het ruimtelijke domein.

Ambiente 2023 | 3-7 feb | Frankfurt

Nieuwe perspectieven openen onverwachte kansen. Op ‘s Werelds toonaangevende beurs voor consumptiegoederen Ambiente ontdek je de veranderingen in de markt en kijken we naar de toekomst.