Architect@Work | 27 & 28 September | Amsterdam

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vestigt ARCHITECT@WORK zich in Taets op het Zaanstad Hembrugterrein. Dit wordt het eerste evenement in de metropoolregio Amsterdam. Architectenweb organiseert wederom een ​​lezing met als thema "Healthy Materials".

Tot nu toe werd Architect@Work om de twee jaar gehouden in Rotterdam. “Na negen succesvolle edities in Rotterdam – met gemiddeld zo’n 4.500 bezoekers – voeren we nu de frequentie op naar één keer per jaar, waarbij we afwisselend Rotterdam en Amsterdam bezoeken”, vertelt Anne Laure van de Ginste van Architect@Work enthousiast.

Naast het lezingenprogramma, dat Architectenweb organiseert, komt dit bijvoorbeeld terug in de materialententoonstelling ‘Healthy Heroes’ door MaterialDistrict en in de fototentoonstelling door Dutch Architecture Photographers (DAPh). Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de exposanten die in de bekende compacte stands op de beurs hun innovaties tonen. Naar verwachting zo’n honderdzestig exposanten presenteren hun noviteiten. Daarbij zijn bij tal van exposanten natuurlijk ook ‘healthy materials’ te zien.


Handige info

Waar:

Taets Art and Event Park Amsterdam
Hemkade 16 (Hembrugterrein)
1506 PR Amsterdam (Zaandam)

Wanneer:

Woensdag 27 en donderdag 28 september 2023

Tijd:

Van 11:00 tot 19:00 uur

TOEGANG EXCLUSIEF OP UITNODIGING
Je hebt gratis toegang tot ARCHITECT@WORK na voorregistratie via de website, met de code vermeld op je uitnodiging.
Deze uitnodiging heeft een waarde van 100 EUR.
Mail amsterdam@architectatwork.com als je nog geen code hebt.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Dutch Design Week | 21 – 29 oktober | Eindhoven

Dutch Design Week (DDW) is dit jaar van 21 tot en met 29 oktober en vindt wederom plaats in Eindhoven. Tijdens de DDW23 presenteren ontwerpers de laatste ontwikkelingen uit de volle breedte van het ontwerpveld. Check out het thema en de must mee tips van BNS Crisp!