1-daagse cursus Voice of Colour | NIA Academie | 30 juni 2022

Wil jij weten hoe dit nieuwe systeem werkt en hoe je het toe kunt passen in jouw stylingadviezen? Tijdens de cursus 'Voice of Colour' gegeven door Jelena Brillenburg-Wurth (docent NIA Acedemy) raak je vertrouwd met de waaier, door de praktische oefeningen die onderdeel zijn van het lesprogramma. Lees snel verder en scoor jouw ticket voor 30 juni 2022 met een kortingscode.

Wil jij weten hoe dit nieuwe systeem werkt en hoe je het toe kunt passen in jouw stylingadviezen? Tijdens de cursus ‘Voice of Colour’ gegeven door Jelena Brillenburg-Wurth (docent NIA Acedemie) raak je vertrouwd met de waaier, door de praktische oefeningen die onderdeel zijn van het lesprogramma. Daarnaast ga je leren hoe het 60-30-10 principe werkt. Als kers op de taart wordt tijdens de cursus aandacht besteed aan de kleur van het jaar 2022 en de daarbij behorende kleurpaletten. Lees snel verder en scoor jouw ticket voor 30 juni 2022 met een kortingscode.

Over Voice of Colour

Voice of Colour is het nieuwe kleursysteem van Histor dat is ontwikkeld door eigen kleurexperts. Het bestaat uit meer dan 2000 zorgvuldig geselecteerde kleuren en hiermee kan Histor nog meer exclusieve kleuren aanbieden in een kleurenpalet dat kleurselectie veel gemakkelijker maakt. 

Beeld: sfeerbeeld kleurenwaaier

Over Jelena Brillenburg-Wurth

Jelena werkt al ruim 10 jaar als interieurprofessional. Ze is actief in diverse aspecten van het vak, met een bijzondere fascinatie voor kleur. Ze communiceert over trendsignaleringen, geeft les, workshops en trainingen, zowel aan particulieren als aan retailers. Daarnaast maakt ze complete interieurplannen voor de particuliere markt en is ze verbonden aan Histor en Sigma als kleurspecialist.

Beeld: Jelena Brillenburg-Wurth

Voorkennis is noodzakelijk

Let op, voor deze cursus is de volgende voorkennis noodzakelijk: 

• Kunnen werken met het NCS-kleursysteem
• Toepassen van kleur in de ruimte
• Beïnvloeding van de ruimte door middel van kleur
• Kleurcontrasten
• Ervaring met motivatie en presentatie van je kleurplan

Tickets & locatie

Leden van BNS kunnen de cursus volgen voor €175,- ipv €195,- als ze bij inschrijving de kortingscode kortingbnscrisp gebruiken.

Locatie:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Zelf trends leren spotten en toepassen | Jan Agelink |Vanaf 27 september

Exclusieve serie masterclasses met trend forecaster, Jan Agelink. Je werkt vandaag aan passende interieurs van morgen voor je klanten. Je bent vandaag bezig met het maken van interieur concepten en moodboards, kleurpaletten uitkiezen en nadenken over de functie van de ruimte voor je opdrachtgever.