;

VERSLAG iN BEELD

Onze mijlpalen

Stylisten worden vaak beelddenkers genoemd. Het is een visueel vak en een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. Ze vertalen interieurwensen van particulieren en bedrijven in professionele ontwerpen. Zorgen voor het vergroenen van een leefomgeving of helpen bij het versneld verkopen van je huis.

Wil je meer weten over de evenementen die wij organiseren? De sfeer proeven en ontdekken welke collega stylisten hebben deelgenomen? Of zelfs even terug in de tijd en een blik werpen op de afgelopen 10 jaar BNS Crisp en haar programmering? Open dan onderstaande beeldmappen en laat je verrassen.

Filter op categorie

Festival Interieur 23 juni 2023

Gelukkig hebben we de beelden nog. Geniet nog even na van deze fantastische inspirerende Festival Interieur juni 2023. Check out de eerste beelden van deze heerlijke dag!

Partner Event | 2021

Inmiddels is ons partnerevent achter de rug en kijken wij met trots terug op een geslaagde dag. Goed om elkaar weer eens live te zien en spreken.
Wij zijn erg blij met de feedback en vragen die we van jullie hebben gekregen.

Algemene Leden Vergadering | 2019

Een beroepsvereniging heeft de plicht om minimaal één keer per jaar een ledenvergadering te organiseren. Wij zien dit niet als een verplichting maar als een mooi moment om onze leden te zien en bij te praten over de marktontwikkelingen rondom het vak, de trends en de dagelijkse praktijk. Ook als er wijzigingen worden doorgevoerd, is de ALV belangrijk zodat de leden kunnen instemmen met nieuwe voorgestelde plannen.

Shopping Basket
nl_NLDutch