BNS Crisp tafels

In bijna elke provincie kunnen onze stylisten regelmatig bij collega’s uit het vak fysiek en online aanschuiven om te brainstormen, te netwerken, praktische vragen te stellen en van gedachten te wisselen. In overleg met de tafelhoofden worden jaarlijks thema’s bedacht. Uiteraard zijn de tafelhoofden vrij om met de leden hun eigen invulling daaraan te geven en een locatie te bepalen. Er worden per regio drie tafelbijeenkomsten op locatie per jaar georganiseerd. Sinds kort zijn we gestart met digitale tafels en is het ook mogelijk elkaar online te ontmoeten. Gezien de veranderende tijd zal dit vast en zeker een blijvend initiatief zijn.

Laat je inspireren door ervaren collega’s of deel ervaringen met elkaar.

Aan een BNS Crisp tafel zijn minimale kosten verbonden, de onkosten voor het tafelhoofd moeten worden vergoed.

Onze tafelhoofden plannen hun BNS Crisp tafels zelf, de geplande tafels kun je vinden in onze agenda.

We vinden het altijd leuk om meer tafelhoofden te hebben! Vind jij het leuk om met andere leden te sparren over interessante thema's, om te kunnen delen en elkaar te ontmoeten. Meld je aan!

Wil jij een keer vrijblijvend aansluiten en kennis maken met ons interieurnetwerk? Stuur ons een mail! 

30257139-3cf9-4b43-ac0a-13826ff0a529
Selma01

Selma Cool

Tafelhoofd regio Midden en Noord Nederland
Als tafelhoofd is het natuurlijk wel zo leuk om jezelf voor te stellen voordat je aan tafel gaat! Mijn naam is Selma Cool en ik ben werkzaam als all-round stylist bij mijn bedrijf Styling Centraal. Deze bestaat inmiddels al meer dan tien jaar. Met heel veel plezier ben ik werkzaam in de volgende facetten van het vakinterieur, event, food, fashion en fotostyling. Daarnaast zie ik mij zelf als een concept (be)denker. Door open te staan voor de wereld om je heen merk ik dat het inspirerend is om je passie voor het vak te delen en elkaar te helpen vandaar mijn keuze om tafelhoofd te worden. Dit doe ik niet alleen maar in samenwerking met Ellen Dekker. Dus wil je graag je vragen of ideeën delen of tips ontvangen dan dekken wij de tafel graag voor jullie want met elkaar kun je zoveel meer bereiken.
LRES_WEB_PJF_0253

Wieke Harting

Tafelhoofd regio West-Brabant en Zeeland
Begin dit jaar ben ik lid geworden van BNS Crisp en ik vind het ontzettend leuk om meteen actief aan de slag te gaan als tafelhoofd van de regio West-Brabant en Zeeland! Vanuit Breda focus ik mij met Wieked Styling op interieur-, foto- en eventstyling binnen de hospitalitybranche. Naast het steeds verder opzetten van mijn bedrijf vind ik het erg leuk om nieuwe contacten te maken en mij verder onder te dompelen in het stylingvak d.m.v. beurzen, lezingen en bedrijfsbezoeken. Gezellig als je een keer aansluit bij een tafel, we gaan er ontspannen bijeenkomsten van maken die wat mij betreft op inspirerende locaties gaan plaatsvinden!
125Bram, Maartje en Rick 200617

Chris Meertens

Tafelhoofd regio Midden-Nederland
Hi, Ik ben Chris Meertens en sinds 2015 actief als interieurontwerper. Samen met Iris van Asselt organiseer ik inmiddels alweer enkele jaren de Tafel voor de regio Midden-Nederland. Soms organiseren we de tafel op een speciale lokatie, maar meestal vindt de bijeenkomst thuis plaatst. We hebben een enthousiaste trouwe groep deelnemers, maar iedere keer schuiven er ook weer nieuwe gezichten aan. We wisselen ideeën en meningen met elkaar uit, zeer waardevol daar waar de meesten van ons toch alleen hun opdrachten uitvoeren. Kom je ook? Je bent van harte welkom.

Onze tafelhoofden

Denise.interieurstylist

Denise van de Loo

Tafelhoofd regio Noord-Brabant/Limburg
Voor wie mij nog niet kent: ik ben Denise van de Loo, woonachtig in Lith, Noord-Brabant en sinds november 2014 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Desine Styling. Was destijds mijn bedrijf een aanvulling op mijn baan, nu is dat omgedraaid en is mijn baan bijna niet meer te combineren met mijn eigen bedrijf. Iedere keer komen er nieuwe en leuke dingen op mijn pad zoals nu de tafelhoofdrol voor de regio Noord-Brabant/Limburg. Woon jij in deze regio en lijkt het je leuk om een keer aan te schuiven? Ik zeg: doen. Het lijkt mij in ieder geval ontzettend leuk om je aan "mijn" tafel te ontmoeten. Klik hier om de eerstvolgende tafel in de agenda te bekijken.
PHOTO-2019-10-06-17-24-55_3

Monique Wondergem Stork

Tafelhoofd regio Zeeland en Zuid Holland
Ik ben Monique Wondergem-Stork. In 1965 heeft mijn vader een interieurwinkel opgericht in de Dorpsstraat van Zoetermeer, Stork Interieurspecialist. Samen met mijn man en een hecht team van zeven man sterk zetten wij dit mooie bedrijf met trots voort. Inmiddels werkt onze oudste zoon Bas ook bij ons, hij kan stofferen als de beste omdat hij als klein jongetje al met zijn vader de vloer op ging. Daarnaast is hij ook nog een geweldige fotograaf en is hij verantwoordelijk voor onze website en de foto’s hiervan! Ik ben zelf al heel wat jaren werkzaam in onze winkel, maar daarbuiten ben ik ook interieurstyliste en kleuradviseur. Doordat ik vaak naar klanten toe ga met bijvoorbeeld stalen uit de winkel geef ik een persoonlijk tintje aan mijn advies, dit vind ik fijn werken! Ik vind het een eer om met Yvonne tafelhoofd te zijn voor regio Zuid-Holland, de tafel zal niet snel vol zijn want wij denken beide hoe meer zielen hoe meer vreugd. Laten we elkaar inspireren en mooie ervaringen delen en dit altijd onder het genot van een heerlijke, zelfgebakken lekkernij door ons. Dus bij deze, wees welkom aan onze tafel!
Website MOOSI

Yvonne Geveke

Tafelhoofd regio Zeeland en Zuid Holland
Ik werk al jaren met heel veel plezier in het interieurvak met mijn eigen bedrijf Moosi. Ik geef advies over het inrichten en gebruiken van ruimtes, zakelijk en particulier. Ik bezoek beurzen en houdt mij bezig met trendontwikkelingen. Als ik ergens met een opdracht begin, ga ik eerst heel uitgebreid praten met iedereen die de betreffende ruimte gebruikt. Mijn streven is om een langdurige relatie op te bouwen met mijn opdrachtgever. Ik word bij mijn vaste klanten dan ook wel interieurpsycholoog genoemd. Ik geef daarnaast ook les bij de NIA. Het is ontzettend leuk om je kennis over te brengen op studenten. Yvonne organiseert de tafels samen met Monique Wondergem- Stork.
image25-medium

Nynke Ott

Tafelhoofd regio Oost-Nederland
Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken mezelf te introduceren. Mijn naam is Nynke Ott en sinds kort lid van BNS Crisp, enthousiast gemaakt door Carin Frijters. Met ruim 20 jaar ervaring en vanaf 2003 met mijn bedrijf CreaVision Styling ga ik graag de creatieve uitdaging aan. Zoals styling en restyling van winkels, etalages, showrooms, beursstands en evenementen. Maar ook op het gebied van fotostyling creëren wij elke gewenste sfeer. Daarnaast is het mijn passie om mijn kennis over te brengen. Dit doe ik op (vak) scholen, in het bedrijfsleven of in de winkel tijdens workshops en trainingen. Bovendien zijn we erkend leerbedrijf voor meerdere opleidingen. Sinds ca. 3 jaar is mijn bedrijf omgedoopt tot een V.O.F en run ik het samen met Sofie Suiker (ook BNS Crisp lid) met een fijn team en netwerk van specialisten. Ook ben ik trotse retailstylist bij RetailTheater. Ik heb erg veel zin om de tafels voor regio Oost-Nederland te organiseren, kennis te delen, elkaar te inspireren en vooral ook ‘gewoon’ ervaringen uit te wisselen. Ik ben dan wel nieuw bij BNS Crisp maar aan ervaring dus zeker geen gebrek. Naar verwachting is een groot deel van jullie meer werkzaam in de particuliere markt. Dat zorgt er wat mij betreft alleen maar voor dat we van de overeenkomsten en verschillen kunnen leren. Blurring 2.0 zeg maar….. Het zou fijn zijn jullie te mogen ontvangen, je bent van harte welkom!
image28-medium

Wilma Bonstra

Tafelhoofd regio Groningen/Friesland/Drenthe
Ik ben Wilma Bonstra. Ik woon in het hartje van Drenthe, Beilen. Vorig jaar ben ik getrouwd dus ook soms bekend als Wilma Winkel Bonstra. In 2014 ben ik gestart met diverse opleidingen op ontwerp en styling gebied. Dit ben ik gaan doen na een reorganisatie waarbij mijn baan als financieel management secretaresse verviel. Achteraf een superkans die me geboden werd. In 2017 ben ik met mijn eigen bedrijf gestart, Studio Living.BO. Ik houd me het liefst bezig met ontwerpen. Zo fijn om mensen te helpen iets neer te zetten waar iedereen, inclusief ikzelf, blij van wordt. En mijn andere favoriet, het stylen maakt het helemaal compleet. Ik heb al diverse leuke projecten mogen uitvoeren voor zowel particulieren als kleine bedrijven. Op dit moment werk ik naast mijn bedrijf parttime bij Unigarant, de verzekeringsdochter van de ANWB. Ook erg leuk zolang ik het kan combineren! Sinds 2017 ben ik tafelhoofd voor Groningen en Drenthe. Door wat verschuivingen bij de tafelhoofden hebben we besloten om één tafel voor heel Noord-Nederland te organiseren. En met de BNS Crisp tafel Noord-Nederland hebben we nu het complete gebied Friesland, Groningen, Drenthe en het noordwestelijke stuk van Overijssel bij elkaar. Het leukste aan de tafels? Het onderlinge contact, met elkaar bijpraten, tips en ervaringen uitwisselen. Omdat de regio een vrij groot gebied beslaat probeer ik de tafels zoveel mogelijk met een leuke inspirerende locatie en/of bedrijfsbezoek te combineren. Op dit moment zijn we hard bezig met een sociaal project voor het 10-jarig bestaan voor BNS Crisp hiervoor zijn wat extra tafelmomenten ingepland. Tot dan!
Ellen_Dekker_interieurstylist kopie

Ellen Dekker

Tafelhoofd regio Midden en Noord Nederland
Met veel plezier run ik mijn interieuradviesbureau nu 17jaar. Voor 90% zijn mijn opdrachtgevers particulieren, die mooie persoonlijke verhalen hebben. Dat maakt het iedere keer bijzonder om mee te mogen werken aan hun interieur. En ze helpen keuzes te maken waar zij zelf niet uitkomen of nooit aan gedacht zouden hebben. De laatste tijd breiden de zakelijke opdrachten zich wat meer uit en vind ik een leuke ontwikkeling. Het samenwerken met lokale ondernemers vind ik belangrijk, er zijn korte lijntjes en je “spreekt dezelfde taal”. Hergebruik meubelen is een vorm van duurzaamheid en ik steek daarin graag zelf de handen uit de mouwen door de kwast en stof te hanteren zodat het meubelstuk een mooi 2e leven krijgt. Samen met mijn man heb ik ook een klussenbedrijf en dat is handig als het op praktische zaken aankomt bij het maken van een interieurplan. En het gebeurt ook dat hij de uitvoering mag doen van mijn ontwerp. Naast mijn werk geniet ik van de handbalsport waar ik zelf wedstrijden fluit van jeugd tot en met hoofdklasse en ben ik actief in het bestuur en commissie.