3 Leen Bakker 1

BNS Crisp trakteert haar trouwe leden!

Het afgelopen jaar was een goed jaar, wij laten al onze leden graag meegenieten van het positieve resultaat. Jullie ontvangen in de loop van januari een studievoucher die kan oplopen tot een tegoed van € 75,- (voor volledige leden), € 50,- (voor basisleden) en € 25,- (voor studentleden).

Dit tegoed kan worden ingezet voor deelname aan masterclasses/workshops gedurende het jaar 2022. Het voucherbedrag kun je in 2022 besteden aan één activiteit.

WIJ BEGINNEN HET JAAR 2022 GOED EN TRAKTEREN ONZE TROUWE LEDEN!

Welke EMPOWER YOURSELF activiteiten dit zijn lees je hier:

Check regelmatig deze pagina. Het kan zijn dat er nieuwe mogelijkheden aan deze lijst zijn toegevoegd. Mocht dit zo zijn dan informeren we je vooraf via onze nieuwsbrief en de besloten Facebook pagina van BNS Crisp.

Voorwaarde is wel dat je in 2021 lid bent geweest en 1 januari 2022 lid van BNS Crisp bent voor het komende jaar. Het is niet mogelijk het bedrag op te splitsen en te verdelen over meerdere activiteiten. We zetten in 2022, naast de programmering die je gebruikelijk van ons mag verwachten, zwaar in op het professionaliseren van jouw online performance en bieden dan ook diverse masterclasses/workshops aan op dit gebied. Doe er als trouw BNS Crisp lid je voordeel mee!

Interesse in nog meer voordeel? Bekijk de PPO subsidiemogelijkheden voor interieur-, vastgoed- en groenstylisten hier.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.