Zilver partner

Door te kiezen voor deze vorm van samenwerken met BNS Crisp kies je ervoor om een jaar lang in de spotlights van ons stylisten netwerk te staan en maak je gebruik van diverse extra mogelijkheden. Een jaarlijkse deelname als ‘Zilver partner’ kost bedrijven slechts € 995,- exclusief btw per jaar.

Wat kun je verwachten?

  • Een profielpagina voorzien van jouw logo in dé online bedrijvengids (Blauwe Gids) van BNS Crisp gedurende een jaar. Die op ieder moment en zo vaak als jij dat wenst door je zelf eenvoudig te actualiseren is.
  • De eerste mogelijkheid om deel te nemen aan de jaarlijkse (medio maart) bedrijvenmarkt, de Blauwe Maandag, om zo jouw aanbod letterlijk onder de aandacht te brengen van en direct in contact te komen met onze stylisten. De beschikbare ruimte per ‘Zilver partner’ is in overleg met BNS Crisp geheel vrij te bepalen. Je kunt eenvoudig je wensen kenbaar maken door te mailen naar blauwegids@bnscrisp.nl. Het is een optie om aansluitend aan de bedrijvenmarkt een lezing of workshop te geven.
  • Tot vijfmaal de mogelijkheid (in beeld en tekst) om met een noviteit meegenomen te worden in onze nieuwsbrief aan de ruim 300 leden. En tegelijkertijd word je onder de aandacht gebracht via al onze social mediakanalen.
  • Tot twee keer de mogelijkheid met een noviteit te worden meegenomen in onze nieuwsbrief aan de externe contacten (ruim 1600 adressen) van BNS Crisp.
  • De mogelijkheid om te worden opgenomen in onze trendbibliotheek achter de login voor leden.
  • Je krijgt de gelegenheid om gedurende het jaar een vacature te plaatsen.
  • Door voor deze vorm van samenwerken te kiezen krijg je een mooie plaats op onze website, ontvang je onze reguliere nieuwsbrief, heb je gratis toegang tot diverse events én organiseren wij een jaarlijkse ontmoeting met bestuur en leden.
  • Ook heb je de unieke kans om een bedrijfsbezoek of een webinar te organiseren voor onze leden.

Interesse?
Wil je ook in contact komen met ons landelijk netwerk van interieurprofessionals en zeker zijn van een bepaald tijdstip tijdens het partner spreekuur, neem dan gerust vooraf contact op met ons door te mailen met blauwegids@bnscrisp.nl.

bns-crisp-event-12-dec-by-chymo--more-photography-34_45465597315_o
bns-crisp-event-12-dec-by-chymo--more-photography-33_45465600595_o

Onze cijfers

0
TWITTER
0
FACEBOOK
0
INSTAGRAM
0
LINKEDIN
0
NIEUWSBRIEF LEDEN
0
NIEUWSBRIEF EXTERNE CONTACTEN

Goud partnerschap

Maatwerkpakket voor een select gezelschap!