Samenwerken

Wat is BNS Crisp?
BNS Crisp is de Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten en heeft in 2019 haar 10-jarig bestaan gevierd. Kennis uitwisselen, kruisbestuiven en de verdere ontwikkeling van het vak zijn sleutelwoorden. Dit doen wij door te programmeren voor onze ruim 325 leden, onder andere door het organiseren van informatieve en inspirerende bijeenkomsten en events. Zowel voor nieuwkomers als de meer ervaren stylist.

Social media facts
Aanwezig zijn online, het is niet meer weg te denken uit onze samenleving, ook voor ons landelijke netwerk van interieurprofessionals. BNS Crisp is actief op diverse social mediakanalen. Wij zijn erg blij met onze partners en willen jouw bedrijf dan ook graag profileren onder onze ruim 325 leden. Waar je ons kunt vinden en hoeveel volgers we op die online podia inmiddels hebben lees je hieronder en dat aantal groeit bijna dagelijks.

Hoe je gebruik kunt maken van dit podium en in contact kunt komen met ons netwerk van interieurprofessionals lees je hier.

 

bcvd-281_32499999534_o
IMG_5522

Onze cijfers

TWITTER
0
FACEBOOK
0
INSTAGRAM
0
LINKEDIN
0
NIEUWSBRIEF LEDEN
0
NIEUWSBRIEF EXTERNE CONTACTEN
0

Dit BNS Crisp jubileum magboek is opgebouwd uit interviews, columns, trendverhalen van diverse professionals uit het vak en favorieten van onze leden. Lees de artikelen, combineer en laat je inspireren.

Bekijk het digitale magbook door op de cover te klikken.

Maak kennis met de BNS Crisp merkpartners!

#INSTAGRAM

[instagram-feed]

Partnerschappen

Benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken?