Partnerschappen

Welke mogelijkheden zijn er zoal?
Om iedere partner optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij een aantal mogelijkheden uitgewerkt. Tijdens het spreekuur kun je, geheel vrijblijvend, met ons kennismaken. Jolanda Böhm, onze partnercoördinator, vertelt je graag alles over de drie verschillende partnerschappen.

Samenwerken draait om maatwerk. Heb je na het lezen van de mogelijkheden en de verschillende partnerschappen andere ideeën en suggesties? Neem vooral contact met ons op om hierover in gesprek te gaan.

Interesse?
Wil je ook in contact komen met ons landelijk netwerk van interieurprofessionals? Maak dan per mail een afspraak om langs te komen tijdens een van onze partner spreekuren. Stuur een mail naar blauwegids@bnscrisp.nl voor meer informatie.

A871691C-A56F-4C7F-8079-5CB3C250A7BE

Onze cijfers

0
DOMEINEN
0
STYLISTEN
0
PARTNERS
0
PARTNERPAKKETTEN

BRONS PARTNERSCHAP

Een jaarlijkse deelname als ‘Brons partner’ kost bedrijven slechts € 295,- exclusief btw per jaar.

LEES MEER

ZILVER PARTNERSCHAP

Een jaarlijkse deelname als ‘Zilver partner’ geeft bedrijven recht op veel voordelen en kost slechts € 995,- exclusief btw per jaar.

LEES MEER

GOUD PARTNERSCHAP

Dit maatwerkpakket bieden wij slechts aan een select gezelschap van bedrijven aan te weten aan maximaal 8 bedrijven, waarvan maximaal één bedrijf per categorie. Jaarlijkse deelname als ‘Goud partner’ geeft bedrijven recht op extra veel voordelen en kost slechts €1.595,- excl. btw per jaar.

LEES MEER