A871691C-A56F-4C7F-8079-5CB3C250A7BE

Onze cijfers

Partnerschappen

Welke mogelijkheden zijn er zoal?
Om iedere partner optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij een aantal mogelijkheden uitgewerkt. Maak vrijblijvend kennis met onze partnercoordinatoren. Zij vertellen je graag alles over de drie verschillende partnerschappen.

Samenwerken draait om maatwerk. Heb je na het lezen van de mogelijkheden en de verschillende partnerschappen andere ideeën en suggesties? Neem vooral contact met ons op om hierover in gesprek te gaan.

Interesse?
Wil je ook in contact komen met ons landelijk netwerk van interieurprofessionals? Neem contact op met 1 van onze partner coördinatoren: 

Partner coördinatoren
* Interesse om merkpartner te worden? Shannon Daams | shannon@bnscrisp.nl
* Vragen over je lopende partnerschap? Femke Baten | femke@bnscrisp.nl 
* Ideeën over activiteiten en evenementen? Daphne Wieman | daphne@bnscrisp.nl

 

DOMEINEN
0
STYLISTEN
0
PARTNERS
0
PARTNERPAKKETTEN
0

BRONS PARTNERSCHAP

Word bronspartner en creëer extra online zichtbaarheid voor je interieurmerk. Een jaarlijkse deelname als ‘bronspartner’ kost  slechts € 350,- exclusief btw per jaar.

LEES MEER

ZILVER PARTNERSCHAP

Als zilverpartner creëer je niet alleen extra online zichtbaarheid. Door kennis en inspiratie te delen kom je direct in contact met de leden van BNS Crisp. Een jaarlijkse deelname als ‘zilverpartner’ geeft bedrijven recht op veel voordelen en kost slechts € 1250,- exclusief btw per jaar.

LEES MEER

GOUD PARTNERSCHAP

Dit maatwerkpakket, waarbij interactie met de doelgroep centraal staat, bieden wij slechts aan een select gezelschap van bedrijven aan te weten aan maximaal 12 bedrijven, waarvan maximaal één bedrijf per categorie. Jaarlijkse deelname als ‘goudpartner’ geeft bedrijven recht op extra veel voordelen en kost slechts €1950,- excl. btw per jaar.

LEES MEER