Wat is BNS Crisp?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist in de volgende domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up.

Opgericht in 2009 en al snel uitgegroeid tot een professionele belangenbehartiger van stylisten.  Vanaf de start met een duidelijke focus op interieurstyling (particulier) en vastgoedstyling. Eind 2018 zijn hier de domeinen zakelijke interieurstyling, groenstyling en start-up aan toegevoegd.

De veranderende maatschappij en de toenemende behoefte van bedrijven en particulieren op het gebied van styling, in de meest brede zin van het woord, vraagt om een aanpassing in onze dienstverlening. De grenzen tussen wonen, werken en leven vervagen en de behoefte aan bijvoorbeeld ‘groen’ is in iedere leef- en werkomgeving alleen maar toegenomen.

Kortom, het is tijd om de focus te verleggen om zo voor leden en potentiële leden beter te kunnen programmeren en voor klanten van leden (particulier of zakelijk) de keuze voor de juiste interieurprofessional verder te vereenvoudigen.

BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen/ workshops volgen en lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp draagt daaraan bij en zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor ervaren stylisten.

Lees hier alles over de mogelijkheden en de voordelen van het lidmaatschap van BNS Crisp.

Maar ook voor leveranciers en retailers (groot- en kleinschalig), die zich realiseren dat de inzet van een regionaal gevestigde professionele stylist hun bedrijf verder kan brengen en er een mooie samenwerking in gang kan worden gezet.

Lees hier alles over de mogelijkheden om samen te werken.

_interieurstyling.zakelijk_1369
_interieurstyling.zakelijk_1381

Partnerschappen

Benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken? 

Tijdlijn

Aan het woord

Partners van BNS Crisp

Saskia ten Cate

Communicatie manager Decolegno
"Met de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf helpen wij interieurontwerpers en –stylisten bij het creëren van bijzondere interieurs en maatwerkmeubelen. BNS Crisp biedt ons een interessant platform om de collectie te presenteren, en de leden te inspireren met toepassingsmogelijkheden. Daarom is DecoLegno aangesloten bij de Blauwe Gids. Onze gezamenlijke creativiteit in combinatie met kwalitatieve materialen maakt dat wij interieurontwerpen naar een hoger niveau kunnen brengen."

Bert-Jan van der Stelt

Branchespecialist wonen | INretail
BNS Crisp vervult een belangrijke rol in de professionalisering en integratie van de stylist. En dat is nodig gezien de populariteit van het vak. De komende jaren zal het aantal stylisten flink toenemen en dan is het goed dat er een beroepsverenging is die als vertegenwoordiger van deze beroepsgroep kan optreden. Interieurstylist en retailer kunnen elkaar enorm versterken. INretail werkt daarom samen met BNS Crisp om haar leden, de woonretailers, zo goed mogelijk met interieurstylisten te laten samenwerken. Dit gebeurt op een prettige manier en met respect voor elkaars positie in de keten.

Sylvia Kieft

Founder & Manager Muurmeesters
Samenwerken met BNS Crisp betekent samenwerken met een enerverend, enthousiast en scherp team dat actief meedenkt en enthousiasmeert. Inmiddels werken wij alweer een aantal jaren nauw samen tot volle tevredenheid. Professionele interieur stylisten bereiken kan niet mooier dan op deze manier.