Replay webinar | Forbo Flooring Systems: ‘Hoe neurologie mensen positief beïnvloedt in binnenruimtes’

Wat zijn de belangrijkste aspecten van het designproces als ieders hersenen anders reageren op externe stimuli of invloeden?

“We spenderen gemiddeld bijna 90% van onze tijd binnenshuis, zowel thuis als op kantoor en in openbare ruimtes. De fysiologische impact van deze ruimtes kan dus ook gevolgen hebben voor onze gezondheid en ons welzijn. Onze werk- en leefomstandigheden moeten daarom perfect afgestemd zijn op onze individuele, zintuiglijke ervaringen.”

“Maar hoe weten we nu wat werkt voor de ene persoon, en wat werkt voor iemand anders? Hoe vinden we de gemene deler voor een binnenklimaat waarin bijna iedereen zich kan vinden? En wat zijn de belangrijkste aspecten van het designproces als ieders hersenen anders reageren op externe stimuli of invloeden?”

Het antwoord op deze en andere vragen worden besproken in het webinar van Forbo Flooring: Hoe neurologie mensen positief beïnvloedt in binnenruimtes.

Leden van BNS Crisp kunnen de replay vinden in onze ‘Must See’ bibliotheek. Hiervoor dien je ingelogd te zijn.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

BNS Crisp start op Pinterest!

Pinterest is niet meer weg te denken als digitale inspiratiebron. De categorie Interieur is één van de grootste onderwerpen op dit social media platform. Met onze aanwezigheid op Pinterest borgen wij de voordelen van een volledig lidmaatschap en brengen wij onze leden dichter bij hun doelgroep.

Retail | BNS Crisp

Dit zijn de vijf horecainterieurtrends’

Hoteleigenaren en restauranthouders hebben de afgelopen tijd als geen ander geleerd zich snel aan te passen aan de veranderende omstandigheden en behoeften van de markt. Van een flexibele indeling en een groeiende vraag naar de toepassing van natuurlijke elementen tot de noodzakelijke aandacht voor hygiëne.