Partnerevent 19 november 2021

Ben je niet in de gelegenheid geweest om één van onze partnerevents te bezoeken maar lees je graag mee?

Partnerevent 19 november 2021

Ben je niet in de gelegenheid geweest om één van onze partnerevents te bezoeken maar lees je graag mee? Hieronder hebben we informatie van alle sprekers voor je op een rijtje gezet.

De handout van de presentatie van BNS Crisp voorzitter Carin Frijter

De handout van de presentatie van BNS Crisp voorzitter Carin Frijters over de ontwikkelingen van het interieur, binnen de branche en hoe wij als BNS Crsip daarop inspelen. Ook vind je hier de saleskit van het magazine dat BNS Crisp samen met Mary Hessing en haar WOTH Studio op dit moment aan het maken is. Dit zal medio maart 2022  uitgebracht worden. Anders dan ons jubileum magazine zal deze editie (werktitel Showcase 22) meer gericht zijn op consumenten. In de bijlage vind je informatie over de inhoud van het magazine, voor wie we het willen maken en de mogelijkheden voor onze partners om onderdeel uit te maken van dit magazine. 

Download hier de handout van BNS Crisp voorzitter Carin Frijters

Unlit Studio

Van Unlit Studio waar ze druk werken aan het ontwikkelen van een tool ook die jouw merk of product onder de aandacht kan brengen bij een grote groep ontwerpers en stylisten  : 

Beste BNS-partners, 

Wat jammer dat we jullie gemist hebben! Op vrijdag 19 november hebben we tijdens het BNS-partnerevent de eerste testbeelden van Unlit laten zien. Daarnaast hebben we veel connecties gelegd met mensen uit het vak. Leuk om kennis te maken! Om jullie toch mee te nemen in het verhaal van Unlit hebben we speciaal voor jullie een presentatie opname gemaakt. 

Download hier de presentatie van Unlit Studio

Pinterest checklist van AK helpt 

BNS Crisp ziet Pinterest als een mooie tool voor leden en partners om in contact te komen met de consument. Op een manier die meer oplevert en minder vluchtig dan adverteren en posten op Facebook & Instagram. Anne-Kathrin Walter van AK helpt deelt uit haar presentatie graag haar Pinterest checklist met je.

Download hier de checklist van AK helpt

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Boekentip The secret live of colour

The secret live of colour – Kassia St Clair Een prachtig full colour boek over de geschiedenis van kleuren – een must voor iedere kunstliefhebber In Het geheime