Online consumentenbestedingen groeien in derde kwartaal met 21% naar € 6,9 miljard

Na de sterke stijging in het tweede kwartaal van 2021 zijn de online consumentenbestedingen en online aankopen ook in het derde kwartaal gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Online consumentenbestedingen groeien in derde kwartaal met 21% naar € 6,9 miljard

Na de sterke stijging in het tweede kwartaal van 2021 zijn de online consumentenbestedingen en online aankopen ook in het derde kwartaal gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De groei was met respectievelijk 21% (naar € 6,9 miljard) en 12% (naar 85,5 miljoen) in beide gevallen wel wat gematigder dan in het tweede kwartaal van dit jaar. Het aantal online cross-border aankopen blijft nog steeds dalen. In Q3 2021 neemt het aantal online cross-border aankopen af met 10% (van 9,5 miljoen naar 8,6 miljoen) ten opzichte van Q3 2020.

Ben je geen lid of business partner van Thuiswinkel.org, maar heb je wel een account aangemaakt voor onze website, dan vind je hier de lightversie van het Thuiswinkel Markt Monitor rapport. 

Bron: Thuiswinkel.org

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

gira

Gira komt met stijlvolle intuïtieve bediening

Als je een huis gaat bouwen, kopen of renoveren moet je veel keuzes maken. De keuze voor een intelligent smart home systeem is mede bepalend voor het wooncomfort van de toekomst. Gira heeft talloze oplossingen om van een huis, een slim huis te maken.