In the spotlight! Nieuwsbrief

De eerste editie van 'In the spotlight'. Een speciale editie van onze nieuwsbrief, die je vanaf nu maandelijks in je mailbox ontvangt.

In the spotlight! Nieuwsbrief

‘In the spotlight’ de BNS Crisp ledennieuwsbrief special over en met onze partners.

Je hebt het al eerder kunnen lezen. Het team van de blauwe gids is continue op zoek naar manieren om leden en partners, buiten de online profielen, nader met elkaar in contact te brengen. Afgelopen zomer is vanuit die wens ‘In the spotlight’ ontstaan.

Een ledennieuwsbrief die 1x per maand zal verschijnen gevuld met nieuws over, met en van de partners. Denk hierbij aan een interview (het item ‘In de stoel’), het melden van noviteiten en nieuwe partners, interessante acties van partners of een korte reportage van een succesvolle samenwerking met een BNS Crisp lid. En zo zijn er meer onderwerpen te bedenken.

De eerste editie is er inmiddels uit en die laten we jullie uiteraard graag zien.

Heb jij nu ook nieuws dat je graag wilt delen? Meld dit dan vóór de 20ste van de maand aan bij Daphne en Femke op blauwegids@bnscrisp.nl. Zij kunnen je ook meer vertellen over de aanleverspecificaties etc.

Zien we jou terug in de volgende Spotlight?

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

rebellenclub

Rebellenclub lanceert Abstract & Verfijnd collectie.

In het najaar van 2020 is Rebellenclub een samenwerking gestart met de creatieve studenten van het Nimeto. In 2022 volgt een reeks lanceringen van verschillende maar liefst 3 verschillende collecties. Allen geheel ontworpen door studenten!

Oproep Creatieve Coalitie

Doe mee! Update vanuit de Creatieve Coalitie. Op donderdag 28 mei jl. vond weer een vergadering plaats van de Creatieve Coalitie. Bestuur en diverse aangesloten