BNS Crisp nodigt je uit voor haar eerste partner event!

Vakbladgoeroe Mary Hessing zal een korte toelichting geven op de samenwerking met BNS Crisp en de mogelijkheden voor interieurprofessionals, leveranciers, agenten, fabrikanten en retailers om daar aan deel te nemen.

Wij ontvangen jullie graag in het ETC te Culemborg waar wij onze plannen voor 2021/2022 presenteren.
Er staan een aantal mooie projecten op onze agenda waaronder het consumenten magazine dat we in samenwerking met de makers van WOTH uit gaan geven. Vakbladgoeroe Mary Hessing zal een korte toelichting geven op de samenwerking met BNS Crisp en de mogelijkheden voor interieurprofessionals, leveranciers, agenten, fabrikanten en retailers om daar aan deel te nemen. Zeker interessant voor onze partners!
Daarnaast lichten we de mogelijkheden van delen & samenwerken binnen de Blauwe Gids nog eens toe.

Schuif aan op één van de onderstaande data:
18 mei 2021, 16.00-18.00 uur
9 juni 2021, 10.00-12.00 uur

In verband met de Covid-maatregelen is de capaciteit per datum beperkt. RSVP vóór 12 mei met een mail naar blauwegids@bnscrisp.nl
We zien je graag één van deze dagen live in Culemborg!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Enorme groei van e-commerce

“In een interactieve digitale bijeenkomst zijn we samen met ondernemers uit de home & living branche in gesprek gegaan over de belangrijkste ontwikkelingen in de sector en het effect dat corona daar op heeft gehad”, meldt ING Sector Banker Dirk Mulder. “We zien in de afgelopen periode een enorme groei van e-commerce. Hoe heeft de sector hier op ingespeeld?”

Oproep Creatieve Coalitie

Doe mee! Update vanuit de Creatieve Coalitie. Op donderdag 28 mei jl. vond weer een vergadering plaats van de Creatieve Coalitie. Bestuur en diverse aangesloten