Goud partner

Dit maatwerkpakket bieden wij slechts aan een select gezelschap van bedrijven aan. Om exact te zijn aan maximaal twaalf bedrijven, waarvan één bedrijf per categorie. Jaarlijkse deelname als ‘goudpartner’ geeft bedrijven recht op extra veel voordelen en kost slechts € 1950,- exclusief btw per jaar.

Je krijgt

  • Ons podium is letterlijk voor jou. Alles is mogelijk. Kom erover in gesprek met onze voorzitter Carin Frijters. Je kunt haar mailen via carin@bnscrisp.nl. Sowieso gelden voor jou minimaal de mogelijkheden van ons ‘zilverpartner’ pakket. Maar de ‘sky is bij dit pakket écht de limit’, dit is immers maatwerk. Denk aan één of meerdere van de volgende mogelijkheden; het hosten van een nieuwjaarsborrel waarbij je de deur openzet voor al onze leden en complementaire partners, een producttraining, een webinar, klankbord voor productontwikkeling en je bent geheel vrijblijvend welkom bij al onze ledenactiviteiten, krijgt ruimte op de podia van powersessies of andere ledenbijeenkomsten voor het delen van trends en noviteiten.
  • Een profielpagina voorzien van jouw logo in dé online bedrijvengids (Blauwe Gids) van BNS Crisp gedurende een jaar. Die op ieder moment en zo vaak als jij dat wenst door je zelf eenvoudig te actualiseren is.
  • Je logo is direct zichtbaar op de belangrijke pagina’s van de BNS Crisp website en bevat een link naar je eigen website.
  • Je ontvangt het BNS Crisp logo voor plaatsing op je eigen website die je eenvoudig kunt voorzien van een link naar de BNS Crisp website.
  • De eerste mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding deel te nemen aan de verschillende pop-up bedrijvenmarkten om zo jouw aanbod letterlijk onder de aandacht te brengen van en direct in contact te komen met onze interieurprofessionals. Het is een optie om tijdens de bedrijvenmarkt een lezing of workshop te geven die aansluit bij het thema van het event.
  • Je bedrijf wordt tot zesmaal (in beeld en tekst) met een noviteit meegenomen in onze verschillende social mediakanalen en je krijgt de kans om activerende content voor onze nieuwsbrief (leden & extern) aan te leveren. 
  • Door voor deze vorm van samenwerken te kiezen krijg je een mooie plaats op onze website, ontvang je onze reguliere nieuwsbrief, heb je gratis toegang tot diverse events én organiseren wij een jaarlijkse ontmoeting met het BNS Crisp team, waarbij je wordt bijgesproken over de relevante ontwikkelingen in het vak. 
  • Je kunt stylisten eenvoudig betrekken bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld een nieuwe collectie of om te fungeren als klankbord van je bestaande aanbod.
  • Je kunt een plek claimen met een van je eigen professionals binnen het BNS Crisp-sprekersbureau. 
  • Ook maak je per jaar minimaal één keer gebruik van de kennis van en spar je met één of enkele BNS Crisp teamleden in een strategische sessie over de veranderende markt en de mogelijkheden die er zijn binnen onze samenwerking.

Interesse?
Wil je beleven dat de ‘sky the limit is’ en in aanmerking komen voor een gouden partnerschap, kies er dan voor om rechtstreeks in contact te komen met onze voorzitter, Carin Frijters door te mailen met carin@bnscrisp.nl

BNS_Crisp_Event_VDE_Plant_by_CHYMO_MORE_Photography-27
BNS_Crisp_Event_VDE_Plant_by_CHYMO_MORE_Photography-39

Zij gingen je voor

Onze cijfers

TWITTER
0
FACEBOOK
0
INSTAGRAM
0
LINKEDIN
0
NIEUWSBRIEF LEDEN
0
NIEUWSBRIEF EXTERNE CONTACTEN
0

Inloopspreekuur

We hebben op verschillende data inloopspreekuren gepland, klik op de button voor meer informatie