Goud partner

Dit maatwerkpakket bieden wij slechts aan een select gezelschap van bedrijven aan. Om exact te zijn aan maximaal acht bedrijven, waarvan één bedrijf per categorie. Jaarlijkse deelname als ‘Goud partner’ geeft bedrijven recht op extra veel voordelen en kost slechts € 1.595,- exclusief btw per jaar.

Je krijgt

  • Ons podium is letterlijk voor jou. Alles is mogelijk. Kom erover in gesprek met onze voorzitter Carin Frijters. Je kunt haar mailen via carin@bnscrisp.nl. Sowieso gelden voor jou minimaal de mogelijkheden van ons ‘Zilver partner’ pakket. Maar de ‘sky is bij dit pakket écht de limit’, dit is immers maatwerk. Denk aan één of meerdere bedrijfsbezoeken en/of webinars, je bent geheel vrijblijvend welkom bij al onze ledenactiviteiten, krijgt ruimte op de podia van powersessies of andere ledenbijeenkomsten voor het delen van trends en noviteiten.
  • Een profielpagina voorzien van jouw logo in dé online bedrijvengids (Blauwe Gids) van BNS Crisp gedurende een jaar. Die op ieder moment en zo vaak als jij dat wenst door je zelf eenvoudig te actualiseren is.
  • De eerste mogelijkheid om deel te nemen aan de jaarlijkse (medio maart) bedrijvenmarkt, de Blauwe Maandag, om zo jouw aanbod letterlijk onder de aandacht te brengen van en direct in contact te komen met onze stylisten. Je kunt eenvoudig je wensen kenbaar maken door te mailen naar blauwegids@bnscrisp.nl. Het is een optie om aansluitend aan de bedrijvenmarkt een lezing of workshop te geven.
  • Je bedrijf wordt tot zesmaal (in beeld en tekst) met een noviteit meegenomen in onze nieuwsbrief aan de ruim 300 leden. En tegelijkertijd onder de aandacht gebracht via al onze social mediakanalen.
  • Je bedrijf wordt twee keer met een noviteit meegenomen in een nieuwsbrief aan de externe contacten (ruim 1600 adressen) van BNS Crisp.
  • Door voor deze vorm van samenwerken te kiezen krijg je een mooie plaats op onze website, ontvang je onze reguliere nieuwsbrief, heb je gratis toegang tot diverse events én organiseren wij een jaarlijkse ontmoeting met bestuur en leden.
  • Je kunt stylisten eenvoudig betrekken bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld een nieuwe collectie of om te fungeren als klankbord van je bestaande aanbod.
  • Ook maak je per jaar minimaal één keer gebruik van de kennis van en spar je met één of enkele BNS Crisp teamleden over de veranderende markt en de mogelijkheden die er zijn binnen onze samenwerking.

Interesse?
Wil je beleven dat de ‘sky the limit is’ en in aanmerking komen voor een gouden partnerschap, kies er dan voor om rechtstreeks in contact te komen met onze voorzitter, Carin Frijters door te mailen met carin@bnscrisp.nl.

BNS_Crisp_Event_VDE_Plant_by_CHYMO_MORE_Photography-27
BNS_Crisp_Event_VDE_Plant_by_CHYMO_MORE_Photography-39

Zij gingen je voor

Onze cijfers

0
TWITTER
0
FACEBOOK
0
INSTAGRAM
0
LINKEDIN
0
NIEUWSBRIEF LEDEN
0
NIEUWSBRIEF EXTERNE CONTACTEN

Inloopspreekuur

We hebben op verschillende data inloopspreekuren gepland, klik op de button voor meer informatie