De vereniging

Om als beroepsvereniging voor interieurstylisten, op zowel de zakelijke als de particuliere markt, vastgoedstylisten en groenstylisten efficiënt te kunnen functioneren heeft BNS Crisp een heldere structuur en taakverdeling.

Er is een bestuur, een bureau voor de dagelijkse kantoorwerkzaamheden en er zijn ambassadeurs, plus werkgroepen die zich bezighouden met specifieke doelen en activiteiten. Onze vrijwilligers vervullen op verschillende terreinen een cruciale rol. Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, ook bij BNS Crisp zijn ze onmisbaar.

BNS_Crisp_Event_VDE_Plant_by_CHYMO_MORE_Photography-39
BNS_Crisp_Event_VDE_Plant_by_CHYMO_MORE_Photography-3

BESTUUR

Het bestuur is belast met het besturen van de vereniging. Concreet betekent dat dat het bestuur de visie bepaalt en de grote lijnen uitzet. Zij is verantwoordelijk voor het financieel beleid, zorgt voor externe contacten en stuurt het bureau, de ambassadeurs, de werkgroepen en vrijwilligers aan.

LEES MEER

BUREAU

Het bureau is de spil van de vereniging en bestaat uit een divers creatief team
dat ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Stylisten kunnen bij hen terecht met vragen, suggesties en ideeën.

LEES MEER

DOMEINEN

BNS Crisp kent vier domeinen: interieurstyling particulier en interieurstyling zakelijk, vastgoedstyling en groenstyling. Binnen deze vier domeinen worden interessante activiteiten georganiseerd.

LEES MEER

AMBASSADEURS

Onze ambassadeurs zijn niet de eerste de beste. Zij hebben hun sporen verdiend in het vak en bieden BNS Crisp een helpende hand bij het verder professionaliseren van het stylingvak en het programma-aanbod voor de leden. De keuze voor het wisselen van professionals als ambassadeur komt dit aanbod ten goede.

LEES MEER

REGIOTAFELS

In bijna elke provincie kunnen onze stylisten bij collega's aanschuiven om te brainstormen, te netwerken en van gedachten te wisselen. Zij komen ook graag bij elkaar bij onze partners. Interesse? Neem contact op met één van onze tafelhoofden.

LEES MEER

Benieuwd naar onze leden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BNS Crisp nieuws?
Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en ontvang onze updates via de mail.