Domeinen en thema's

Om breder te kunnen programmeren in het stylingvak en om te kunnen groeien en ons te kunnen ontwikkelen als beroepsvereniging zijn nieuwe domeinen aan BNS Crisp toegevoegd.

Nieuwe domeinen, waar moet je dan aan denken? Naast interieur- en vastgoedstyling zijn de domeinen ‘zakelijk’ (met de subdomeinen: retail-/event-/horeca-/kantoor- en zorgstyling) en ‘groen’ (groenstyling) toegevoegd. Het start-up domein heeft betrekking op het onderwijs.

Als beroepsvereniging vinden wij het belangrijk om een brug te slaan tussen het onderwijs en de praktijk. Kennis delen, kruisbestuiven en zo waarde vermenigvuldigen is noodzakelijk voor onze beroepsgroep. Wat kan BNS Crisp voor het onderwijs betekenen? En wat kan het onderwijs voor BNS Crisp betekenen, met daarbij de betrokken studenten in de hoofdrol? Dit start-up domein is in ontwikkeling en via ‘onderwijsmiddagen’ worden ervaringen gedeeld en vervolgstappen gezet.

Wij benoemen ieder jaar een aantal actuele thema’s, voor dit moment denken wij aan:

  • Duurzaamheid; vooralsnog een verzamelbegrip dat meer duiding mag krijgen voor de interieurprofessional.
  • Smart living; Nederlandse consumenten hebben inmiddels voor 2,5 miljard aan smart home-apparaten in huis. Steeds meer stylisten zullen hier binnen hun ontwerpen mee te maken krijgen (Bron: smart Home Monitor).
  • Levend groen; de inzet ervan zorgt voor een beter leefklimaat en welzijn van de bewoner of bezoeker van die ruimte. Levend groen zuivert letterlijk de lucht.
  • Zintuigen en het toenemende belang van de inzet ervan in je leefomgeving.

Voor deze nieuwe domeinen en bijbehorende thema’s breiden wij ons team steeds weer uit met nieuwe ambassadeurs. Professionals die hun sporen verdiend hebben binnen een bepaald segment van ons vakgebied. Zij delen ins- en outs over het thema en helpen ons bij het toevoegen van inspirerende programmering, gericht op het specifieke domein binnen het bestaande BNS Crisp aanbod.

Bovenstaande is van belang voor een inspirerende programmering richting de leden, zodat zíj hun vakkennis up to date houden en hun vak professioneel kunnen blijven uitoefenen. Wij zetten in op groei en het bedienen van onze huidige en toekomstige leden. Ook stylisten die werkzaam zijn in bovengenoemde vakgebieden zijn nu van harte welkom om zich aan te sluiten bij BNS Crisp. Hetzelfde geldt voor docenten en studentleden want onderwijs is voor ons het start-up domein.

Over onze ambassadeurs

Zij hebben hun sporen verdiend in het vakgebied en daar zijn wij als BNS Crisp bijzonder trots op. Sommige ambassadeurs haken voor een langere periode aan en sommige blijven juist bewust korter en zorgen voor de juiste kennisimpuls. Wij werken zoveel mogelijk in een ‘estafettevorm’, zodat we steeds op het juiste moment de juiste ambassadeur – en dus informatie en inspiratie over een actueel thema – met onze leden kunnen delen.     
We stellen ze graag aan je voor.

Vind jij dat je in deze upline thuishoort? Of ken je een professional die naadloos binnen het geschetste profiel past? Laat het ons weten door te mailen met carin@bnscrisp.nl

websit

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze domeinen en thema's? Stuur ons gerust een mail.