Bureau

Het bureau is de spil van de vereniging. Hier zorgen Jelena Brillenburg Wurth, Amara van der Ree, Michelle Stout en Jolanda Böhm ervoor dat alles binnen BNS Crisp op rolletjes loopt. Stylisten kunnen bij hen terecht met vragen, problemen, suggesties en ideeën. Van de projectcommunicatie en relatiebeheer (Jelena) tot de communicatie met de leden, commerciële opdrachten en andere praktische administratieve zaken (Amara) tot social media activatie (Michelle) en contacten leggen en onderhouden met onze partners (Jolanda); alles wordt hier adequaat geregeld.

rachel-moenning-zjxYwd4HOu0-unsplash
BS_20171128_BNS_@muur-37

Jelena Brillenburg Wurth

Bureau
Jelena Brillenburg Wurth ondersteunt BNS Crisp vanuit het bureau met de communicatie, de professionalisering en het relatiebeheer en zorgt voor het communicatiebeleid en de uitvoering van de sociale media. Daarnaast draagt ze, als ambassadeur voor het domein interieurstyling particulier, zorg voor de verdere professionalisering van het vak. Zij draait mee vanaf het prille begin van de vereniging - ze was twee jaar bestuurslid van CRISP - en is als geen ander op de hoogte van het reilen en zeilen van de vereniging. Jelena is interieurstylist in de breedste zin van het woord. Dat levert dan ook een gevarieerd pakket aan werkzaamheden op. Zij adviseert particulieren in grote en kleine projecten, geeft les en lezingen voor NIA en BNS Crisp, ze neemt examens af en werkt veel voor Histor en Sigma. Toepasselijk, want kleur is haar grote passie en specialiteit.
Nieuwegein, 15 oktober 2019 - BNS Crisp

Amara van der Ree

Bureau website + projecten
Amara van der Ree coördineert voor BNS Crisp bijeenkomsten en activiteiten, is ze mede verantwoordelijk voor ontwikkeling en beheer van de website en ondersteunt ze de commerciële activiteiten. Daarnaast zorgt ze voor administratieve ondersteuning en voor de organisatie van landelijke events. Amara werkte in 2011 voor de eerste keer mee aan Inspiring Contacts en is sindsdien betrokken bij BNS Crisp. Amara blinkt uit in organiseren. In 2018 is ze gestart met de opleiding Interieurontwerper bij NIA en ze heeft inmiddels haar diploma behaald. Een logische stap gezien haar affiniteit met het vak en de voorliefde voor mooie interieurs en vintage meubels, waar zij zich dagelijks mee omringt in haar eigen winkel.
BNS Group Shoot by CHYMO & MORE Photography-14

Willy van der Ende

Bureau algemeen
Willy van der Ende is sinds 2017 betrokken bij BNS Crisp. Aanvankelijk als secretaris binnen het bestuur en vanaf medio 2020 als bureaulid. Binnen het bureau verricht zij taken op het gebied van communicatie. Het gaat om redactionele werkzaamheden en het mede zorgdragen voor het verenigingsnieuws. (De nieuwsbrieven voor de leden zijn voor BNS Crisp een belangrijk communicatiemiddel.) Daarnaast verzorgt en coördineert zij, zo’n drie keer per jaar, ook de nieuwe leden-bijeenkomsten in de Homebase in Nieuwegein. Tijdens deze bijeenkomsten worden nieuwe leden wegwijs gemaakt binnen BNS Crisp en kunnen ze terecht met vragen. Naast de activiteiten voor BNS Crisp is Willy actief op het gebied van interieuradvies met haar eigen bedrijf: Studio Context.

Het bureau

Schermafbeelding 2020-07-18 om 10.05.24

Michelle Stout

Bureau social media
Michelle Stout is sinds oktober 2018 lid van BNS Crisp en maakt sinds januari 2019 deel uit van het bureau. Zij ondersteunt Amara en Jelena op het gebied van de sociale media en diverse communicatieve uitingen. Michelle vind je dagelijks op onze social media: Instagram, Facebook en LinkedIn. Alles op dit vlak boeit haar. Zij is enthousiast dat zij haar grote passie voor interieur kan combineren met de werkzaamheden bij BNS Crisp. Sinds oktober 2018 volgde Michelle de opleiding interieurontwerper bij NIA en ze is geslaagd. Zij hoopt haar passie te kunnen voortzetten. Bij BNS Crisp gaat dit zeker lukken!
Nieuwegein, 15 oktober 2019 - BNS Crisp

Jolanda Böhm

Partner coördinator
Jolanda Böhm is sinds 2014 lid van BNS Crisp en neemt nu, na drie jaar voorzitter te zijn geweest van de commissie Promotie & Professionalisering, projecten voor haar rekening. Als organisator van onder andere bedrijfsbezoeken voor onze leden, de Ondernemersvakdag en de Blauwe Maandag, heeft zij veel contact met zowel onze partners als onze leden. Jolanda is interieurontwerper en begeleidt particulieren met grote, ingrijpende projecten. Daarbij richt zij zich niet alleen op het creatieve deel van het proces maar ondersteunt zij haar klant ook graag bij de praktische kant hiervan. Naast haar werk voor particulieren maakt Jolanda ook trendconcepten en presentaties voor onder andere De Woonindustrie.
profielfoto-vierkant

Lobke Rijpma

Projectleider
Lobke Rijpma is sinds 2014 aangesloten bij BNS Crisp en sinds 2013 werkzaam in zowel verkoop- als interieurstyling. Lobke heeft een achtergrond in de modebranche en is hierin - naast interieurstyling - nog steeds werkzaam als inkoper en stylist. Ook heeft zij veel organisatorische werkzaamheden verricht voor opdrachtgevers. Juist de combinatie van verschillende werkzaamheden binnen mode en interieur zijn voor haar de perfecte aanvulling op elkaar en geven haar afwisseling. Voor BNS Crisp is Lobke onder andere werkzaam geweest als Woonindustrie-styliste, en ze is al jaren enthousiast styliste op de VT Wonen & Design beurs en op kleuradviesdagen. Recent werkte Lobke aan de Karwei pilot planning.
Annemarie.2

Annemarie ter Haar

Onderwijs coördinator
Met ingang van 2021 is Annemarie ter Haar de onderwijscoördinator geworden binnen het BNS Crisp-team. Annemarie is al jaren lid van BNS Crisp(naar profiel) en heeft haar eigen bedrijf als ruimtelijk vormgever. Ook heeft Annemarie haar sporen verdiend binnen het domein Onderwijs met het geven van gastlessen en workshops. Het is haar op het lijf geschreven om haar vak met het onderwijs te verbinden en tussen onderwijs en praktijk bruggen te bouwen. Zij ziet het als een uitdaging om de nieuwe generatie enthousiast te maken voor haar eigen passie.
junior

Junior Hoogland

Stagiair
Ik ben Junior Hoogland, 19 jaar oud en wonende in Zoetermeer. Ik studeer media en communicatie aan het Nimeto in Utrecht en ik kom de aankomende maanden het BNS Crisp team versterken op het gebied van onder andere Social Media en content. Naast school ben ik vaak te vinden in de sportschool of op festivals en met vrienden in de verschillende restaurants. Mocht je mij toevallig tegenkomen in De Woonindustrie in Nieuwegein kom dan gerust even kennismaken. Ik hoop een leuke en leerzame tijd tegemoet te gaan bij BNS Crisp!