Bureau

Het bureau is de spil van de vereniging. 
Stylisten kunnen bij het bureau terecht met vragen, suggesties en ideeën. Van relatiebeheer, visuele uitstraling, communicatie en nieuwsbrieven, nieuwe leden bijeenkomsten, commerciële opdrachten, praktische administratieve zaken tot social media activatie en het contact met onze partnerbedrijven. Daarnaast vervult Nynke Ott een verbindende rol richting Onderwijs, heeft Lobke Rijpma een rol als projectleider in commerciële trajecten en ondersteunt Kirstin Reinink onze leden op het gebied van professionalisering.

rachel-moenning-zjxYwd4HOu0-unsplash
BNS Group Shoot by CHYMO & MORE Photography-14

Willy van der Ende

Bureau algemeen
Willy van der Ende is vanaf 2017 betrokken bij BNS Crisp. Aanvankelijk als secretaris binnen het bestuur en vervolgens als bureaulid communicatie. Op dit moment verricht zij nog steeds een projectmatige rol binnen BNS Crisp ter ondersteuning van het bestuur. Maar ook op het gebied van de transitie en het meerjarenplan vervult zij een rol. Vanuit haar eigen bedrijf ‘Studio Context’ is zij in het Noorden van het land actief binnen het interieurvak voor de particuliere markt. Haar aanbod bestaat uit inspirerende adviessessies, interieur- kleuranalyses, het vormgeven van kleurplannen en de ontwikkeling van praktische interieurtools.
BNSCrisp_portret-57-min

Jelena Brillenburg Wurth

Projectleider ledenbestand
Jelena Brillenburg Wurth is al 13 jaar als bureaulid met een breed takenpakket verbonden aan BNS Crisp. Tijdens het ‘transitiejaar’ is zij projectleider ledenbestand en zal ze het bestuur zoveel mogelijk ondersteunen in het contact met de leden. Jelena is interieurstylist in de breedste zin van het woord. Al bijna 20 jaar richt zij vanuit ‘Ruim Interieurstyling & -ontwerp’ woningen in. Ze geeft trendlezingen, is docent bij NIA Academie, neemt examens interieurstyling af en is verbonden aan Histor als kleurspecialist. Voor Histor houdt ze zich ook bezig met de customer care en training van retailers.
profielfoto-vierkant

Lobke Rijpma

Projectleider
Lobke Rijpma is sinds 2014 aangesloten bij BNS Crisp en sinds 2013 werkzaam in zowel verkoop- als interieurstyling. Lobke heeft een achtergrond in de modebranche en is hierin - naast interieurstyling - nog steeds werkzaam als inkoper en stylist. Ook heeft zij veel organisatorische werkzaamheden verricht voor opdrachtgevers. Juist de combinatie van verschillende werkzaamheden binnen mode en interieur zijn voor haar de perfecte aanvulling op elkaar en geven haar afwisseling. Voor BNS Crisp is Lobke onder andere werkzaam geweest als Woonindustrie-styliste, en ze is al jaren enthousiast styliste op de VT Wonen & Design beurs en op kleuradviesdagen. Recent werkte Lobke aan de Karwei pilot planning.

Het bureau

Kirstin

Kirstin Reinink

Bureau professionalisering
Kirstin Reinink is al sinds 2010 lid van BNS Crisp en heeft haar eigen bedrijf als interieurontwerper. Daarnaast is zij jarenlang werkzaam geweest als docent (Concept & Ontwerp en Interieurstyling) in zowel het MBO- als het volwassenonderwijs. Met ingang van medio 2021 verzorgt zij voor BNS Crisp de portfoliochecks en -analyses. Gezien haar ervaring in het onderwijs én op interieurvlak met haar eigen bedrijf, vindt zij het ontzettend leuk om dit professionaliseringsdeel binnen BNS Crisp voor haar rekening te nemen. Het vervullen van deze rol richting leden is haar dan ook op het lijf geschreven.
shannon-daams

Shannon Daams

Partner coördinator
Shannon Daams is lid van BNS Crisp vanaf 2020 en sinds mei 2023 maakt zij deel uit van het BNS-team, waarin ze werkzaamheden uitvoert als partnercoördinator. Na een aantal jaren ervaring bij grote retailers is ze vijf jaar geleden haar eigen bedrijf gestart, ‘SD styling & design’ als retailstylist. Met haar specialisme in de beddenbranche verzorgt ze voor veel beddenwinkels nieuwe winkelconcepten. Buiten haar werk als retailstylist heeft ze jarenlang b-to-b werkzaamheden uitgevoerd voor verschillende bedrijven. Met al haar opgedane ervaring vindt zij het leuk nu ook een bijdrage te leveren aan BNS Crisp. Het contact tussen partnerbedrijven en interieurprofessionals is als partnercoördinator haar primaire rol.
Foto Jannet Triada

Jannet den Hollander

Communicatie
Jannet den Hollander is vanaf eind 2022 lid van BNS Crisp en maakt sinds februari 2023 deel uit van het communicatieteam. Zij deed met haar achtergrond in interieurstyling zes jaar lang de communicatie voor interieuropleider NIA ACADEMIE en sinds februari 2023 bij Codarts Rotterdam. Naast haar vaste werk doet zij op freelancebasis kleine ontwerp- en stylingopdrachten voor particulieren en mkb-bedrijven. Ook maakt ze content voor creatieve bedrijven die zich bezighouden met trends en design. Voor BNS Crisp is zij onder andere verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen in de vorm van nieuwsbrieven.
Profielfotos-en-bedrijfsfotografie-Heiloo-door-Yvonne-Ten-Bruggencate-Noord-Holland-7

Mariëlle Verbeek

Website beheer
Mariëlle Verbeek is sinds juni 2021 lid van BNS Crisp en maakt vanaf 2023 deel uit van het team. Zij verzorgt het website beheer voor BNS Crisp. Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest in de mode, heeft zij besloten haar passie voor interieur & kleur te volgen. In maart 2021 is zij gestart als interieurontwerper en stylist met haar bedrijf ‘Studio Plek’ en richt zij zich voornamelijk op de particuliere markt. Met haar ervaring binnen het bedrijfsleven, het opzetten van haar bedrijf en het maken van diverse interieurontwerpen vindt zij het een uitdaging om binnen BNS Crisp haar bijdrage te leveren aan de sociale zichtbaarheid.