Bureau

Het bureau is de spil van de vereniging. 
Stylisten kunnen bij het bureau terecht met vragen, suggesties en ideeën. Van relatiebeheer, visuele uitstraling, communicatie en nieuwsbrieven, nieuwe leden bijeenkomsten, commerciële opdrachten, praktische administratieve zaken tot social media activatie en het contact met onze partnerbedrijven. Daarnaast vervult Nynke Ott een verbindende rol richting Onderwijs, heeft Lobke Rijpma een rol als projectleider in commerciële trajecten en ondersteunt Kirstin Reinink onze leden op het gebied van professionalisering.

rachel-moenning-zjxYwd4HOu0-unsplash
BNS Group Shoot by CHYMO & MORE Photography-14

Willy van der Ende

Bureau algemeen
Willy van der Ende is sinds 2017 betrokken bij BNS Crisp. Aanvankelijk als secretaris binnen het bestuur en vanaf medio 2020 als bureaulid. Binnen het bureau verricht zij taken op het gebied van communicatie. Het gaat om redactionele werkzaamheden en het mede zorgdragen voor het verenigingsnieuws. (De nieuwsbrieven voor de leden zijn voor BNS Crisp een belangrijk communicatiemiddel.) Daarnaast verzorgt en coördineert zij, zo’n drie keer per jaar, ook de nieuwe leden-bijeenkomsten in de Homebase in Nieuwegein. Tijdens deze bijeenkomsten worden nieuwe leden wegwijs gemaakt binnen BNS Crisp en kunnen ze terecht met vragen. Naast de activiteiten voor BNS Crisp is Willy actief op het gebied van interieuradvies met haar eigen bedrijf: Studio Context.
Schermafbeelding 2020-07-18 om 10.05.24

Michelle Stout

Bureau social media
Michelle Stout is sinds oktober 2018 lid van BNS Crisp en maakt sinds januari 2019 deel uit van het bureau. Zij ondersteunt Amara en Jelena op het gebied van de sociale media en diverse communicatieve uitingen. Michelle vind je dagelijks op onze social media: Instagram, Facebook en LinkedIn. Alles op dit vlak boeit haar. Zij is enthousiast dat zij haar grote passie voor interieur kan combineren met de werkzaamheden bij BNS Crisp. Sinds oktober 2018 volgde Michelle de opleiding interieurontwerper bij NIA en ze is geslaagd. Zij hoopt haar passie te kunnen voortzetten. Bij BNS Crisp gaat dit zeker lukken!
profielfoto-vierkant

Lobke Rijpma

Projectleider
Lobke Rijpma is sinds 2014 aangesloten bij BNS Crisp en sinds 2013 werkzaam in zowel verkoop- als interieurstyling. Lobke heeft een achtergrond in de modebranche en is hierin - naast interieurstyling - nog steeds werkzaam als inkoper en stylist. Ook heeft zij veel organisatorische werkzaamheden verricht voor opdrachtgevers. Juist de combinatie van verschillende werkzaamheden binnen mode en interieur zijn voor haar de perfecte aanvulling op elkaar en geven haar afwisseling. Voor BNS Crisp is Lobke onder andere werkzaam geweest als Woonindustrie-styliste, en ze is al jaren enthousiast styliste op de VT Wonen & Design beurs en op kleuradviesdagen. Recent werkte Lobke aan de Karwei pilot planning.

Het bureau

Kirstin

Kirstin Reinink

Bureau professionalisering
Kirstin Reinink is al sinds 2010 lid van BNS Crisp en heeft haar eigen bedrijf als interieurontwerper. Daarnaast is zij jarenlang werkzaam geweest als docent (Concept & Ontwerp en Interieurstyling) in zowel het MBO- als het volwassenonderwijs. Met ingang van medio 2021 verzorgt zij voor BNS Crisp de portfoliochecks en -analyses. Gezien haar ervaring in het onderwijs én op interieurvlak met haar eigen bedrijf, vindt zij het ontzettend leuk om dit professionaliseringsdeel binnen BNS Crisp voor haar rekening te nemen. Het vervullen van deze rol richting leden is haar dan ook op het lijf geschreven.