Brons partner

Door te kiezen voor deze vorm van samenwerken met BNS Crisp kies je ervoor om een jaar lang in de spotlights van ons interieurprofessionalnetwerk te staan. Een jaarlijkse deelname als ‘bronspartner’ kost bedrijven slechts € 350,- exclusief btw per jaar.

Wat kun je verwachten?

  • Een profielpagina voorzien van jouw logo in dé online bedrijvengids (Blauwe Gids) van BNS Crisp gedurende een jaar. Die op ieder moment en zo vaak als jij dat wenst door je zelf eenvoudig te actualiseren is.
  • Je logo is direct zichtbaar op de belangrijke pagina’s van de BNS Crisp website en bevat een link naar je eigen website.
  • Je ontvangt het BNS Crisp logo voor plaatsing op je eigen website die je eenvoudig kunt voorzien van een link naar de BNS Crisp website.
  • Én door voor deze vorm van samenwerken te kiezen krijg je een mooie plaats op onze website, ontvang je onze reguliere nieuwsbrief, heb je gratis toegang tot diverse events én organiseren wij een jaarlijkse ontmoeting met BNS Crisp-team en wordt je bijgesproken over zaken die er toe doen in de markt.
  • Bij beschikbaarheid heb je de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding deel te nemen aan de verschillende pop-up bedrijvenmarkten om zo jouw aanbod letterlijk onder de aandacht te brengen van en direct in contact te komen met onze interieurprofessionals.

Interesse?
Wil je ook in contact komen met ons landelijk netwerk van interieurprofessionals mail dan met shannon@bnscrisp.nl. Zij komt graag met je in gesprek over de mogelijkheden en kansen die er voor jouw merk liggen in de samenwerking met BNS Crisp.

bns-crisp-event-12-dec-by-chymo--more-photography-61_45465597975_o
bns-crisp-event-12-dec-by-chymo--more-photography-42_45465599675_o

Onze cijfers

TWITTER
0
FACEBOOK
0
INSTAGRAM
0
LINKEDIN
0
NIEUWSBRIEF LEDEN
0
NIEUWSBRIEF EXTERNE CONTACTEN
0

Aan het woord

Partners van BNS Crisp

Saskia ten Cate

Communicatie manager Decolegno
"Met de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf helpen wij interieurontwerpers en –stylisten bij het creëren van bijzondere interieurs en maatwerkmeubelen. BNS Crisp biedt ons een interessant platform om de collectie te presenteren, en de leden te inspireren met toepassingsmogelijkheden. Daarom is DecoLegno aangesloten bij de Blauwe Gids. Onze gezamenlijke creativiteit in combinatie met kwalitatieve materialen maakt dat wij interieurontwerpen naar een hoger niveau kunnen brengen."

Bert-Jan van der Stelt

Branchespecialist wonen | INretail
BNS Crisp vervult een belangrijke rol in de professionalisering en integratie van de stylist. En dat is nodig gezien de populariteit van het vak. De komende jaren zal het aantal stylisten flink toenemen en dan is het goed dat er een beroepsverenging is die als vertegenwoordiger van deze beroepsgroep kan optreden. Interieurstylist en retailer kunnen elkaar enorm versterken. INretail werkt daarom samen met BNS Crisp om haar leden, de woonretailers, zo goed mogelijk met interieurstylisten te laten samenwerken. Dit gebeurt op een prettige manier en met respect voor elkaars positie in de keten.

Sylvia Kieft

Founder & Manager Muurmeesters
Samenwerken met BNS Crisp betekent samenwerken met een enerverend, enthousiast en scherp team dat actief meedenkt en enthousiasmeert. Inmiddels werken wij alweer een aantal jaren nauw samen tot volle tevredenheid. Professionele interieur stylisten bereiken kan niet mooier dan op deze manier.

Zilver partnerschap

Nog meer voordelen? Bekijk dan alle voordelen van het zilver partnerschap.