Brons partner

Door te kiezen voor deze vorm van samenwerken met BNS Crisp kies je ervoor om een jaar lang in de spotlights van ons stylisten netwerk te staan. Een jaarlijkse deelname als ‘Brons partner’ kost bedrijven slechts € 295,- exclusief btw per jaar.

Wat kun je verwachten?

  • Een profielpagina voorzien van jouw logo in dé online bedrijvengids (Blauwe Gids) van BNS Crisp gedurende een jaar. Die op ieder moment en zo vaak als jij dat wenst door je zelf eenvoudig te actualiseren is.
  • Tot driemaal de mogelijkheid met een noviteit meegenomen te worden in onze nieuwsbrief aan de ruim 300 leden.
  • Tot één keer de mogelijkheid met een noviteit meegenomen te worden in onze nieuwsbrief aan de externe contacten (ruim 1600 adressen) van BNS Crisp.
  • Én door voor deze vorm van samenwerken te kiezen krijg je een mooie plaats op onze website, ontvang je onze reguliere nieuwsbrief, heb je gratis toegang tot diverse events én organiseren wij een jaarlijkse ontmoeting met bestuur en leden.
  • Plus de mogelijkheid om deel te nemen aan de Blauwe Maandag, de bedrijvenmarkt voor stylisten.

Interesse?
Wil je ook in contact komen met ons landelijk netwerk van interieurprofessionals en zeker zijn van een bepaald tijdstip tijdens het partner spreekuur, neem dan gerust vooraf contact op met ons door te mailen met blauwegids@bnscrisp.nl

bns-crisp-event-12-dec-by-chymo--more-photography-61_45465597975_o
bns-crisp-event-12-dec-by-chymo--more-photography-42_45465599675_o

Onze cijfers

0
TWITTER
0
FACEBOOK
0
INSTAGRAM
0
LINKEDIN
0
NIEUWSBRIEF LEDEN
0
NIEUWSBRIEF EXTERNE CONTACTEN

Aan het woord

Partners van BNS Crisp

Saskia ten Cate

Communicatie manager Decolegno
"Met de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf helpen wij interieurontwerpers en –stylisten bij het creëren van bijzondere interieurs en maatwerkmeubelen. BNS Crisp biedt ons een interessant platform om de collectie te presenteren, en de leden te inspireren met toepassingsmogelijkheden. Daarom is DecoLegno aangesloten bij de Blauwe Gids. Onze gezamenlijke creativiteit in combinatie met kwalitatieve materialen maakt dat wij interieurontwerpen naar een hoger niveau kunnen brengen."

Bert-Jan van der Stelt

Branchespecialist wonen | INretail
BNS Crisp vervult een belangrijke rol in de professionalisering en integratie van de stylist. En dat is nodig gezien de populariteit van het vak. De komende jaren zal het aantal stylisten flink toenemen en dan is het goed dat er een beroepsverenging is die als vertegenwoordiger van deze beroepsgroep kan optreden. Interieurstylist en retailer kunnen elkaar enorm versterken. INretail werkt daarom samen met BNS Crisp om haar leden, de woonretailers, zo goed mogelijk met interieurstylisten te laten samenwerken. Dit gebeurt op een prettige manier en met respect voor elkaars positie in de keten.

Sylvia Kieft

Founder & Manager Muurmeesters
Samenwerken met BNS Crisp betekent samenwerken met een enerverend, enthousiast en scherp team dat actief meedenkt en enthousiasmeert. Inmiddels werken wij alweer een aantal jaren nauw samen tot volle tevredenheid. Professionele interieur stylisten bereiken kan niet mooier dan op deze manier.

Zilver partnerschap

Nog meer voordelen? Bekijk dan alle voordelen van het zilver partnerschap.