Webinar: Lifestyle & Interior trends | Buro Jantrendman | 4 juli 2022

Maandag 4 juli 2022 vindt er een webinar plaats over langlopende trends, nieuwe vormen kleuren en materialen. Waarom? Door de pandemie werd het huis het middelpunt van ons leven en kreeg het een emotionele rol, waarin bescherming en geborgenheid maar ook avontuur en ontsnapping allemaal een plek moest worden gevonden. Lees hier meer over de punten die besproken gaan worden en meld je gelijk aan met een speciale kortingscode!

‘OVER THE RAINBOW’
Spaces to Breathe

Maandag 4 juli 2022 vindt er een webinar plaats over langlopende trends, nieuwe vormen kleuren en materialen (zie hieronder). Waarom? Door de pandemie werd het huis het middelpunt van ons leven en kreeg het een emotionele rol, waarin bescherming en geborgenheid maar ook avontuur en ontsnapping allemaal een plek moest worden gevonden. Nu de volgende crisis in de vorm van de oorlog de kranten weer vult, blijft deze evolutie gestaag doorzetten. Er moet plek zijn in een huis om te werken met je hoofd én met je handen. Samen en alleen te zijn. Maar bovenal zien we meer behoefte aan rust, ontspanning en reflectie om te kunnen blijven aarden maar vooral ook dromen van nieuwe perspectieven.

Beeld: webinar/trendpresentatie ‘Over the rainbow’

Tijdens deze trendpresentatie krijg je – naast deze langlopende trends – ook nieuwe vormen, kleuren en materialen zien op het gebied van;

               • Productdesign, interieur & architectuur

               • Materiaal en kleur inspiratie

               • Retail & marketing innovatie

               • Inclusief digitale hand out & kleurkaarten

Wat zijn de huidige én toekomstige belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende consumententrends? Informatie en inspiratie uit de wereld van kunst, mode, design, technologie, digitale cultuur en duurzaamheid worden vertaald naar een visueel trendverhaal met veel inspiratie en informatie. Alle belangrijke nieuwe kleurkaarten, materiaal innovaties en key silhouette passeren de revue.

Praktische info:

Datum: 4 juli 2022
Tijd: 10:00-11:15 uur
Locatie: Webinar via ZOOM
– Inclusief replay om de presentatie gedurende 7 dagen terug te kijken.
– Inclusief digitale handout (met pantone tcx colors)

Kaartje kopen? https://www.futureland.jantrendman.com/shop/webinar-lifestyle-interior-trends-aw23-24/ 

Korting? Met de code BNS10BJT krijgen BNS Crisp leden 10% korting!

Beeld: trendpresentatie Lifestyle & Interior trends

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

BNS Crisp partnerevent | 21 november

Op maandag 21 november van 9.45u tot 13.30u organiseert BNS Crisp een partner event. Inmiddels uitgegroeid tot een mooi moment van netwerken en kennismaken voor bekende én nieuwe partners of geïnteresseerden.