The Green+ Venture | Aalsmeer | 15 – 28 februari

Acht bedrijven bundelen hun krachten: Plant Creations, Aphrodite Orchidee, Goedegebuure, Goods by Goedegebuure, Ter Steege, NIFEM, Houwenplant en Jodeco Glass. Deze bedrijven organiseren een eigen beurs.

Groenliefhebbers opgelet!

Acht bedrijven bundelen hun krachten en organiseren eigen beurs

Wat te doen als veel beurzen niet doorgaan en je toch je klanten hun inkopen wilt laten doen? Acht bedrijven bundelen hun krachten: Plant Creations, Aphrodite Orchidee, Goedegebuure, Goods by Goedegebuure, Ter Steege, NIFEM, Houwenplant en Jodeco Glass. Deze bedrijven organiseren een eigen beurs.

The Green+ Venture wordt van 15 tot en met 28 februari gehouden in de pas verbouwde Gasterij De Kwakel, vlakbij de bloemenveiling in Aalsmeer.

De nieuwe locatie Gasterij De Kwakel is coronaproof. Het is ruim, bezoekers kunnen er makkelijk parkeren en omdat ze met vooraf gemaakte afspraken werken, kunnen zij voldoen aan het maximale aantal toegestane bezoekers. Geef je op via: info@thegreenventure.nl 

Deze samenwerking levert een mooie mix aan artikelen op. Denk aan: klokken, woonaccessoires, (droog) bloemen, planten, arrangementen, keramiek, glas en producten en adviezen rondom winkelinrichting.
In de Gasterij staan behalve winkelschappen, ook tafels in de huidige trendkleuren en van diverse feestdagen voor 2021. Verder is er een werkbank waar ter plekke gewerkt kan worden met droogbloemen, decoratiematerialen, keramieken potten, vazen en planten.

Locatie:
Gasterij De Kwakel
Vuurlijn 78
1424 NS De Kwakel

Bron: wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

MaterialDistrict | Utrecht | 15 – 17 september 2021

De nieuwe datum en locatie van MaterialDistrict 2021 zijn bekend! Waar voorheen de beurs gehouden werd in Rotterdam, wordt het dit jaar georganiseerd in Utrecht (Werkspoorkathedraal). Ook wordt de data verschoven, van maart naar 15, 16 en 17 september.