Copy of Ontvangst BNS Crisp vooraf aan DesignDistrict | 26 mei | Van Nelle

Ga jij naar DesignDistrict? combineer dat dan met dit persoonlijke ontvangst - vooraf aan de beurs - door onze partner Huijser Meubelargenturen in hun nieuwe showroom in de Van Nelle Fabriek

Tijdens DesignDistrict opent onze partner Huijser Meubelagenturen haar prachtig vernieuwde showroom in de Van Nelle Fabriek. Op vrijdag 26 mei ontvangen zij ons graag vooraf aan de beurs met een kop koffie en wat lekkers. Naast dat je meer te weten komt over de merken van Huijser Agentuur (KFF, Asco & Kula) krijg je ook een unieke rondleiding door de fabriek inclusief een bezoek aan de Tearoom en kun je uiteraard aansluitend de beurs bezoeken. Een mooi combi!

Stand KFF tijdens Salone in Milaan

Programma

09.30: Ontvangt koffie met gebak en ander lekkers
09.45: Presentatie merken Huijser Agentuur (KFF, Asco, Kula)
10.15: Rondleiding door Van Nelle incl. bezoek aan de Tearoom
10:45: Bezoek aan de beurs op eigen gelegenheid

Meer over Huijser

Huijser is agent van een aantal mooie Duitse meubelmerken, waaronder KFF (zitmeubelen) en ASCO (vooral focus op tafels). Al enkele jaren heeft KFF en ASCO haar showroom in het iconische gebouw de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Vlak voor DesignDistrict is deze showroom volledig verbouwd, en omgetoverd tot een waar experience centre. Waar ook alle nieuwe modellen die in Milaan zijn geïntroduceerd worden gepresenteerd. Tijdens DesignDistrict wordt deze nieuwe showroom geopend.


Praktisch

Datum: vrijdag 26 mei
Tijd: 09:30 – 10:45 uur
Locatie: Showroom Huijser, Van Nelle Fabriek
Kosten: Gratis voor leden van BNS Crisp

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen