Excellent Woonbeurs | Rotterdam | 24 – 27 November 2022

Of het nu gaat om kunst, designmeubelen, architectuur -zowel binnen als buiten-, woonaccessoires of auto’s en boten, op de Excellent Woonbeurs sta je midden in de beleving. Daar kun je alles zien, ruiken voelen en horen.

EXCELLENT WOONBEURS

De Excellent Woonbeurs wil je niet missen!

Wij leggen graag uit waarom

Voor het team van Excellent Magazine is de Excellent Woonbeurs altijd een kroon op het werk. Waar de rijke beleving van Excellent Magazine in het glossy magazine en online stopt, daar gaat de Excellent Woonbeurs namelijk verder. Namen we je eerst in tekst en beeld op de allermooiste manier mee in de wereld van design en luxe, daar overstelpen we je op de Excellent Woonbeurs graag met een stuk totale beleving van al dat prachtigs.

Zien, ruiken, voelen en horen

Of het nu gaat om kunst, designmeubelen, architectuur -zowel binnen als buiten-, woonaccessoires of auto’s en boten, op de Excellent Woonbeurs sta je midden in de beleving. Daar kun je alles zien, ruiken voelen en horen. Alle zintuigen worden er namelijk geprikkeld op een onvergetelijke manier. En ja, ook de smaakpapillen. Want bij de high end experience die we bieden wordt ook de inwendige mens niet vergeten. De Excellent Woonbeurs is dan ook een perfecte gelegenheid om alleen of met vrienden te bezoeken, je bevindt je namelijk onder gelijkgestemden: mensen die van mooie dingen houden, die er graag over praten en die zich graag laten inspireren.

Voor jou halen we alles uit de kast

Bij Excellent Magazine hebben we de lat hoog liggen als het gaat om het tonen van de fraaiste ontwerpen op het gebied van wonen en lifestyle. Bij de Excellent Woonbeurs gaan we nog een stap verder en halen we alles uit de kast. Voor jou, om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke dag beleeft. Dat kunnen wij alleen dankzij de medewerking van onze partners die exposeren, die er met hun allermooiste creaties staan. Het wordt een feest der herkenning, een feest van verbazing en een climax aan inspiratie, dat garanderen wij.

Lees meer informatie over de Excellent woonbeurs op de website van Excellent.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Zelf trends leren spotten en toepassen | Jan Agelink |Vanaf 27 september

Exclusieve serie masterclasses met trend forecaster, Jan Agelink. Je werkt vandaag aan passende interieurs van morgen voor je klanten. Je bent vandaag bezig met het maken van interieur concepten en moodboards, kleurpaletten uitkiezen en nadenken over de functie van de ruimte voor je opdrachtgever.

Webinar: Lifestyle & Interior trends | Buro Jantrendman | 4 juli 2022

Maandag 4 juli 2022 vindt er een webinar plaats over langlopende trends, nieuwe vormen kleuren en materialen. Waarom? Door de pandemie werd het huis het middelpunt van ons leven en kreeg het een emotionele rol, waarin bescherming en geborgenheid maar ook avontuur en ontsnapping allemaal een plek moest worden gevonden. Lees hier meer over de punten die besproken gaan worden en meld je gelijk aan met een speciale kortingscode!