Digitale Trendpresentatie | Jan Trendman | 4 en 11 december

Instant inspiratie bij de start van elk seizoen. Hierdoor ben je je direct bewust van de wensen en behoeftes van je klanten en kan je hen op de best mogelijke manier bedienen. Je kan het product of de dienst creëren waarvan je klant nog niet weet dat ze het willen.

Buro jan trendman lanceert een geheel nieuw trendplatform Futureland: een platform waarin hij de wereld van de toekomst laat zien die vandaag wordt gemaakt.

Futureland is een platform van offline & online trendevents op het gebied van interior & fashion die in verschillende combinaties te bestellen zijn.

De eerste online trendevents vinden plaats op 4 en 11 december 2020.
Meer informatie over de memberships en aanmelden, zie hieronder de verschillende opties.

single webinar | fashion or interior € 79,-
fashion | membership
interior | membership

fashion + interior | full membership  € 239,-

4 webinars (2 fashion focus webinars én 2 interior focus webinars)
+
– consumententrends | lifestyle trends |
– hardcopy trendfolder incl: consumer trends en 3 thema’s fashion en interior uitgewerkt in tekst en beeld + kleurkaart (met pantone tcx kleuren)
– abonnement stopt automatisch

Deelnemen met korting?
Mis het niet! Als lid of partner van BNS Crisp krijg je nu 15% korting als je je aanmeldt voor 10 november. Gebruik de kortingscode BNS1510 bij je inschrijving!

Voor wie is dit interessant?
Als je een creatief beroep hebt en je bezig houdt met visuele taal voor de toekomst geeft deze presentatie visie, energie en inspiratie. Het geeft je inzicht in het hoe & waarom van de hedendaagse consument en wat hun toekomstige behoeftes zullen zijn. Al deze kennis kan je vervolgens toepassen op je merkidentiteit, productvormgeving, design, styling, marketing of visual merchandising zodat de consument zich nu – en in de toekomst – thuisvoelt bij je merk of bedrijf.

Van inspiratie naar informatie
In de trendpresentaties worden consumenten trends vertaald naar thema’s. Met beeld, film en tekst wordt een sfeer gecreëerd waarin nieuwe diensten & producten, silhouetten & vormen en materialen & kleuren een beeld schetsen voor de toekomst. Vanuit abstracte inspiratie maken we een vertaling naar concretere informatie om je merk, bedrijf, product, campagne vorm te geven.

De perfecte kickstart voor je nieuwe seizoen.

Volg je jantrendman al op instagram?

Jan is sinds 1994 werkzaam als trend forecaster. Hij combineert een heldere analyse van globale en lokale trends met een talent voor het selecteren van prachtige beelden. Zijn visie op de toekomst is zeer waardevol voor branches zoals mode, interieur, lifestyle, design, beauty, footwear, travel, food, retail, digital culture & marketing.

Jan verbindt trends van de zes grote drivers in onze wereld: technologie, kunst & cultuur, demografie, economie, politiek en ecologie – en creëert hiermee stof tot nadenken. Volg jantrendman op Instagram!

 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen