Digitale partner sessie over samenwerken | 20 januari

Kom jij met ons brainstormen over de toekomst van het stylistenvak en de mogelijk veranderende rol die BNS Crisp hierin kan vervullen? Waar leggen wij de focus om jullie, onze partners, nog beter van dienst te kunnen zijn?

Hoe kunnen we samen meer uit onze samenwerking halen? Dat is een vraag die ons binnen BNS Crisp al even bezighoudt.

Kom jij met ons brainstormen over de toekomst van het stylistenvak en de mogelijk veranderende rol die BNS Crisp hierin kan vervullen. Waar leggen wij de focus om jullie, onze partners, nog beter van dienst te kunnen zijn? Tijdens onze jaarlijkse ALV in juni 2021 werd ons nogmaals duidelijk dat jullie hierover veel kennis en ideeën hebben. Dat is heel waardevol. Wij horen ze graag en hopen zo inhoudelijk nog beter te kunnen programmeren en te kunnen inspelen op de ontwikkelingen in het vakgebied.

De eerste digitale sessie voor onze partners (ook leden zijn van harte welkom) vindt plaats op 20 januari 2022 van 9.30 tot 11.00 uur. Het thema van deze sessie is ‘hoe kunnen we meer halen uit onze samenwerking?’ Mogen wij op jouw aanwezigheid en input rekenen?

Schrijf je hieronder in via een van de twee formulieren (voor partners en leden zijn aparte formulieren).


Digitale partnersessie 20 januari 2022 | PARTNERS

Naam(Vereist)

Digitale partnersessie 20 januari 2022 | LEDEN

Naam(Vereist)

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Object | Rotterdam | 11-13 feb 2022

Precies tien jaar geeft Anne van der Zwaag nu vorm aan OBJECT. In die tijd is het platform uitgegroeid tot een toonaangevend evenement op het gebied van design. Met veel aandacht voor jonge ontwerpers zette ze menig aanstormend talent op de kaart.