BNS Crisp partnerevent | 21 november

Op maandag 21 november van 9.45u tot 13.30u organiseert BNS Crisp een partner event. Inmiddels uitgegroeid tot een mooi moment van netwerken en kennismaken voor bekende én nieuwe partners of geïnteresseerden.

Kom kennismaken en netwerken tijdens het BNS Crisp partnerevent! 

Op maandag 21 november van 9.45u tot 13.30u organiseert BNS Crisp een partner event. Inmiddels uitgegroeid tot een mooi moment van netwerken en kennismaken voor bekende én nieuwe partners of geïnteresseerden. We sluiten die meet & greet af met een netwerklunch. Een mail met het programma volgt uiteraard nog. 

Wil jij hier ook graag bij zijn?

RSVP vóór 16 november en geef daarbij aan of je aanschuift voor de lunch. Dit doe je met een mail naar blauwegids@bnscrisp.nl

We zien je graag op 21 november! 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Webinar: Lifestyle & Interior trends | Buro Jantrendman | 4 juli 2022

Maandag 4 juli 2022 vindt er een webinar plaats over langlopende trends, nieuwe vormen kleuren en materialen. Waarom? Door de pandemie werd het huis het middelpunt van ons leven en kreeg het een emotionele rol, waarin bescherming en geborgenheid maar ook avontuur en ontsnapping allemaal een plek moest worden gevonden. Lees hier meer over de punten die besproken gaan worden en meld je gelijk aan met een speciale kortingscode!