BNS Crisp Onderwijsdag | 16 april

Ben jij erbij? Onze vijfde (digitale) onderwijsmiddag staat in de startblokken! I

Ben jij erbij? Onze vijfde (digitale) onderwijsmiddag staat in de startblokken!

Met dit initiatief willen wij als een beroepsvereniging op zoek gaan naar een betere verbinding tussen het vakgebied van de stylist.

Wij zijn alvast druk bezig met de voorbereidingen. Op  vrijdag 16 april 2021  is het zover, dan vindt de vierde BNS Crisp onderwijsmiddag plaats. Er is wat bij te praten over alle ontwikkelingen en initiatieven die ontstaan ​​zijn naar aanleiding van de maar overeenkomst is ook goed om zelfs stil te staan ​​bij alles wat er gebeurt in de markt. Schuif vrijblijvend digitaal aan via Zoom, doe mee en laten we verbinden.

Wil je erbij zijn op vrijdag 16 april van 11:00 tot 12:30 uur?  Mail dan naar annemarie@bnscrisp.nl.

Wist je dat?
Je kunt nu ook als docent lid worden van BNS Crisp. Ontstaan ​​op initiatief van diverse docenten tijdens de eerste onderwijsmiddag medio 2019. Ook docenten hebben behoefte aan de laatste inspiratie en informatie om hun lesstof te kunnen tunen op actualiteit.
Kijk hier  voor de mogelijkheden!

Wat?  Onderwijsdag BNS Crisp

Wanneer?  16 april 2021

Tijd? 11.00 – 12.30 uur

Waar? Via Zoom

De agenda voor deze dag volgt na inschrijving.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

MaterialDistrict | Utrecht | 15 – 17 september 2021

De nieuwe datum en locatie van MaterialDistrict 2021 zijn bekend! Waar voorheen de beurs gehouden werd in Rotterdam, wordt het dit jaar georganiseerd in Utrecht (Werkspoorkathedraal). Ook wordt de data verschoven, van maart naar 15, 16 en 17 september.