;

VERSLAG iN BEELD

Onze mijlpalen

Stylisten worden vaak beelddenkers genoemd. Het is een visueel vak en een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. Ze vertalen interieurwensen van particulieren en bedrijven in professionele ontwerpen. Zorgen voor het vergroenen van een leefomgeving of helpen bij het versneld verkopen van je huis.

Wil je meer weten over de evenementen die wij organiseren? De sfeer proeven en ontdekken welke collega stylisten hebben deelgenomen? Of zelfs even terug in de tijd en een blik werpen op de afgelopen 10 jaar BNS Crisp en haar programmering? Open dan onderstaande beeldmappen en laat je verrassen.

Filter op categorie

Uit de oude doos

Inspireren, informeren en netwerken zijn wel de pijlers waar BNS Crisp op gebouwd is in de afgelopen 10 jaar. En wat is er een hoop gebeurd en zijn er mooie stappen gemaakt. Maar vooral hoe leuk om terug te kijken en te zien hoe leden veranderen in de loop der jaren en steeds verder professionaliseren.
Blijf je ontwikkelen is een belangrijk motto van BNS Crisp!

Powersessie interieurstyling zakelijk

Wij waren te gast bij Interface in Scherpenzeel in hun prachtige kennis en inspiratiecentrum, het Awarehouse. Eén van de meest duurzame tapijtproductielocaties ter wereld en een concreet voorbeeld van duurzaam ontwerp en bouw.

Shopping Basket