;

VERSLAG iN BEELD

Onze mijlpalen

Stylisten worden vaak beelddenkers genoemd. Het is een visueel vak en een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. Ze vertalen interieurwensen van particulieren en bedrijven in professionele ontwerpen. Zorgen voor het vergroenen van een leefomgeving of helpen bij het versneld verkopen van je huis.

Wil je meer weten over de evenementen die wij organiseren? De sfeer proeven en ontdekken welke collega stylisten hebben deelgenomen? Of zelfs even terug in de tijd en een blik werpen op de afgelopen 10 jaar BNS Crisp en haar programmering? Open dan onderstaande beeldmappen en laat je verrassen.

Filter op categorie

Festival Interieur 23 juni 2023

Gelukkig hebben we de beelden nog. Geniet nog even na van deze fantastische inspirerende Festival Interieur juni 2023. Check out de eerste beelden van deze heerlijke dag!

Partner Event | 2021

Inmiddels is ons partnerevent achter de rug en kijken wij met trots terug op een geslaagde dag. Goed om elkaar weer eens live te zien en spreken.
Wij zijn erg blij met de feedback en vragen die we van jullie hebben gekregen.

Stylistendag | 2019

Volgens ons is het iedere dag stylistendag maar de twee stylistendagen per jaar in de Woonindustrie zijn wel heel speciaal. Met altijd een vol programma met lezingen en workshops. Omdat wij weten dat stylisten zich graag willen laten inspireren maar ook altijd openstaan voor het ontwikkelen van extra creatieve vaardigheden. Tijdens één van de laatste stylistendagen was de workshop ‘flatlay fotografie’ bijvoorbeeld een groot succes. Kijk je mee?

Jubileum event | 2019

Wat hebben wij genoten op 22 november 2019 en wat hebben we een fijne reacties ontvangen. Onze leden zijn die dag in het zonnetje gezet! Diverse inspirerende lezingen van topsprekers uit het interieurvak gaven de dag inhoud. Maar ook allerlei activiteiten met als thema ‘me-time’ gaven de viering van het 10-jarig bestaan een extra feestelijk en persoonlijk tintje.
#wijzijnBNS #BNSis10

Powersessie groenstyling | 2019

Een groene powersessie met wel een heel actueel thema: Zorgt een ‘groene’ leefomgeving voor een gezondere leefomgeving? Samen met BNS Crisp groenambassadeur, Karin Vollering, waren wij te gast bij VDE plants.

Powersessie interieurstyling zakelijk | 2019

Wij waren te gast bij Interface in Scherpenzeel in hun prachtige kennis en inspiratiecentrum, het Awarehouse. Eén van de meest duurzame tapijtproductielocaties ter wereld en een concreet voorbeeld van duurzaam ontwerp en bouw.

Shopping Basket