Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten

BNS Group Shoot by CHYMO & MORE Photography-1

Wij werken graag samen

We hebben hiervoor interessante pakketten samengesteld

Kom in contact met onze stylisten

Dat kan op diverse manieren

WAT IS BNS CRISP

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten en ze heeft in 2019 haar 10-jarig bestaan gevierd.

Kennis uitwisselen, inspireren, kruisbestuiven en de verdere ontwikkeling van het vak zijn sleutelwoorden. Dit doen wij door te programmeren voor onze ruim 300 leden; onder andere door het organiseren van informatieve en inspirerende bijeenkomsten en events. Zowel voor nieuwkomers in het vak als voor de meer ervaren stylisten.

Social media facts

Online aanwezig zijn is niet meer weg te denken uit onze samenleving, evenmin voor ons landelijke netwerk van interieurprofessionals. BNS Crisp is actief op diverse social mediakanalen. Wij zijn erg blij met onze partners en willen jouw bedrijf dan ook graag online profileren onder onze ruim 300 leden. Waar je ons kunt vinden en hoeveel volgers we op die online podia inmiddels hebben lees je hieronder en dat aantal groeit bijna dagelijks.

Hoe je gebruik kunt maken van dit podium en in contact kunt komen met ons netwerk van interieurprofessionals lees je hier.

Onze cijfers

0
DOMEINEN
0
STYLISTEN
0
PARTNERS
0
PARTNERPAKKETTEN

Dit BNS Crisp jubileum magboek is opgebouwd uit interviews, columns, trendverhalen van diverse professionals uit het vak en favorieten van onze leden. Lees de artikelen, combineer en laat je inspireren.

Bekijk het digitale magbook door op de cover te klikken.

AANKOMENDE ACTIVITEITEN

Salone del Mobile | 5 – 10 september 2021

De negenenvijftigste editie van de Salone del Mobile 2021 vindt definitief plaats, van 5 tot en met 10 september. Volgens de organisatie wordt het een geheel nieuw, innovatief, iconisch en uniek evenement, gericht op het promoten van de nieuwste producten, technologieën en projecten van de exposanten.

Maison Objet | 9 – 13 september 2021

Maison&Objet in Parijs gaat door dit najaar. Van donderdag 9 tot en met maandag 13 september vindt de beurs nu plaats. Zoals altijd in het Paris-Nord Villepinte Exhibition Centre en opnieuw tijdens de Paris Design Week

ONS LAATSTE NIEUWS

Meubels en woninginrichting plussen 13,3%, keukens en vloeren 8,8% in de min

De detailhandel heeft in april 9,6 procent meer omgezet dan in april 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 8,8 procent hoger. Zowel de omzet van de non-foodsector als van de foodsector groeide. Daarnaast is online 18,6 procent meer omgezet door de detailhandel. In vergelijking met april 2019 lag de omzet van de detailhandel 8,5 procent hoger in april 2021.

MUURMEESTERS en FRANS HALS MUSEUM starten unieke samenwerking

Muurmeesters is in 2015 opgericht door Sylvia Kieft in Haarlem. Met Frans Hals uit haar geboorteplaats voorop, was Sylvia altijd al onder de indruk van de schilderkunst van Hollandse oude Meesters. Een levensgrote print van Hendrik Voogd die ze tegen kwam bracht haar ertoe om een eigen bedrijf te beginnen.

‘Met Gira creëer je comfort in huis’

Wat dertig jaar lang een kantoorpand is geweest is nu een moderne, luxe familiewoning. Eenvoudig was deze transformatie alleen zeker niet. De bewoners van het monumentale herenhuis stonden voor een gigantische uitdaging. Dat meldt Gira in een persbericht.

jean-philippe-delberghe-xrjusFfOksI-unsplash
bewerkt met tekst
peter-larsen-CBCWNB6_nPw-unsplash
bewerkt met tekst 2

Ook partner worden?

BNS Crisp is dé Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten en behartigt voor ruim 325 leden de volgende domeinen: interieurstyling particuliere markt, interieurstyling zakelijke markt (met de subdomeinen retail, event, horeca, zorg en kantoor), vastgoedstyling en groenstyling.

Wil je in contact komen met ons netwerk van stylisten? Dat kan op diverse manieren: door deel te nemen aan onze Blauwe Gids of door partner te worden en een keuze te maken uit de speciale pakketten die wij hiervoor hebben samengesteld.

Aan het woord

Partners van BNS Crisp

Saskia ten Cate

Communicatiemanager Decolegno
"Met de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf helpen wij interieurontwerpers en –stylisten bij het creëren van bijzondere interieurs en maatwerkmeubelen. BNS Crisp biedt ons een interessant platform om de collectie te presenteren en de leden te inspireren met toepassingsmogelijkheden. Daarom is DecoLegno aangesloten bij de Blauwe Gids. Onze gezamenlijke creativiteit in combinatie met kwalitatieve materialen, maakt dat wij interieurontwerpen naar een hoger niveau kunnen brengen."

Bert-Jan van der Stelt

Branchespecialist wonen | INretail
BNS Crisp vervult een belangrijke rol in de professionalisering en integratie van de stylist. En dat is nodig, gezien de populariteit van het vak. De komende jaren zal het aantal stylisten flink toenemen en dan is het goed dat er een beroepsvereniging is die als vertegenwoordiger van deze beroepsgroep kan optreden. Interieurstylist en retailer kunnen elkaar enorm versterken. INretail werkt daarom samen met BNS Crisp om haar leden, de woonretailers, zo goed mogelijk met interieurstylisten te laten samenwerken. Dit gebeurt op een prettige manier en met respect voor elkaars positie in de keten.

Sylvia Kieft

Founder & Manager Muurmeesters
Samenwerken met BNS Crisp betekent samenwerken met een energiek, enthousiast en scherp team dat actief meedenkt en enthousiasmeert. Inmiddels werken wij, tot volle tevredenheid, alweer een aantal jaren nauw samen. Professionele interieurstylisten bereiken kan niet mooier dan op deze manier.
Creavision rtl 4

Styling Hillhout voor RTL4

Stylist voor de zakelijke markt Nynke Ott verzorgde met haar collega Sofie Suiker voor hun klant de styling voor een programma op RTL4.

Bekijk succesverhaal

 

Oranje Nassua VI-6

Het verrassingseffect

Passend bij de verbouwing van twee containerschepen wilde deze opdrachtgever ook kiezen voor een eigentijds en duurzaam interieur voor het bedrijf.

Bekijk succesverhaal

Bijzondere aandacht voor akoestiek en duurzaamheid

Duurzaamheid vooral in het gebruik van natuurlijke materialen als marmoleum, eco behang en veel hout.

Bekijk succesverhaal

Uitgelichte succesverhalen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BNS Crisp nieuws?
Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en ontvang onze updates via de mail.    <


    <