Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten

BNS Group Shoot by CHYMO & MORE Photography-1

Wij werken graag samen

We hebben hiervoor interessante pakketten samengesteld

Kom in contact met onze stylisten

Dat kan op diverse manieren

WAT IS BNS CRISP

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten en ze heeft in 2019 haar 10-jarig bestaan gevierd.

Kennis uitwisselen, inspireren, kruisbestuiven en de verdere ontwikkeling van het vak zijn sleutelwoorden. Dit doen wij door te programmeren voor onze ruim 300 leden; onder andere door het organiseren van informatieve en inspirerende bijeenkomsten en events. Zowel voor nieuwkomers in het vak als voor de meer ervaren stylisten.

Social media facts

Online aanwezig zijn is niet meer weg te denken uit onze samenleving, evenmin voor ons landelijke netwerk van interieurprofessionals. BNS Crisp is actief op diverse social mediakanalen. Wij zijn erg blij met onze partners en willen jouw bedrijf dan ook graag online profileren onder onze ruim 300 leden. Waar je ons kunt vinden en hoeveel volgers we op die online podia inmiddels hebben lees je hieronder en dat aantal groeit bijna dagelijks.

Hoe je gebruik kunt maken van dit podium en in contact kunt komen met ons netwerk van interieurprofessionals lees je hier.

Onze cijfers

DOMEINEN
0
STYLISTEN
0
PARTNERS
0
PARTNERPAKKETTEN
0

NIEUW: BEKIJK EN BESTEL ONS GLOEDNIEUWE MAGAZINE

Laat je verrassen door het gloednieuwe Stylist magazine. Boordevol innovaties, trendverhalen, kleurrijke reportages en interviews over de dingen die er écht toe doen voor iedere interieurliefhebber!

Bekijk de sneak preview door op de cover te klikken!

 

Het Stylist magazine is verder verkrijgbaar bij

  • Cosentino City, Van Baerlstraat 39-43, Amsterdam
  • Nidum, Sint Elisabethstraat 35, Grave

AANKOMENDE ACTIVITEITEN

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.

ONS LAATSTE NIEUWS

in-de-stoel-kula-by-bryndís

In de stoel: Kula by Bryndís

In de stoel: Kula by Bryndís! Lees hier alles over de akoestische wandpanelen van Kula en waarom ze interessant zijn voor jou als lid van BNS Crisp.

jean-philippe-delberghe-xrjusFfOksI-unsplash
bewerkt met tekst
peter-larsen-CBCWNB6_nPw-unsplash
bewerkt met tekst 2

Ook partner worden?

BNS Crisp is dé Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten en behartigt voor ruim 325 leden de volgende domeinen: interieurstyling particuliere markt, interieurstyling zakelijke markt (met de subdomeinen retail, event, horeca, zorg en kantoor), vastgoedstyling en groenstyling.

Wil je in contact komen met ons netwerk van stylisten? Dat kan op diverse manieren: door deel te nemen aan onze Blauwe Gids of door partner te worden en een keuze te maken uit de speciale pakketten die wij hiervoor hebben samengesteld.

Aan het woord

Partners van BNS Crisp

Saskia ten Cate

Communicatiemanager Decolegno
"Met de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf helpen wij interieurontwerpers en –stylisten bij het creëren van bijzondere interieurs en maatwerkmeubelen. BNS Crisp biedt ons een interessant platform om de collectie te presenteren en de leden te inspireren met toepassingsmogelijkheden. Daarom is DecoLegno aangesloten bij de Blauwe Gids. Onze gezamenlijke creativiteit in combinatie met kwalitatieve materialen, maakt dat wij interieurontwerpen naar een hoger niveau kunnen brengen."

Bert-Jan van der Stelt

Branchespecialist wonen | INretail
BNS Crisp vervult een belangrijke rol in de professionalisering en integratie van de stylist. En dat is nodig, gezien de populariteit van het vak. De komende jaren zal het aantal stylisten flink toenemen en dan is het goed dat er een beroepsvereniging is die als vertegenwoordiger van deze beroepsgroep kan optreden. Interieurstylist en retailer kunnen elkaar enorm versterken. INretail werkt daarom samen met BNS Crisp om haar leden, de woonretailers, zo goed mogelijk met interieurstylisten te laten samenwerken. Dit gebeurt op een prettige manier en met respect voor elkaars positie in de keten.

Sylvia Kieft

Founder & Manager Muurmeesters
Samenwerken met BNS Crisp betekent samenwerken met een energiek, enthousiast en scherp team dat actief meedenkt en enthousiasmeert. Inmiddels werken wij, tot volle tevredenheid, alweer een aantal jaren nauw samen. Professionele interieurstylisten bereiken kan niet mooier dan op deze manier.
Creavision rtl 4

Styling Hillhout voor RTL4

Stylist voor de zakelijke markt Nynke Ott verzorgde met haar collega Sofie Suiker voor hun klant de styling voor een programma op RTL4.

Bekijk succesverhaal

 

Oranje Nassua VI-6

Het verrassingseffect

Passend bij de verbouwing van twee containerschepen wilde deze opdrachtgever ook kiezen voor een eigentijds en duurzaam interieur voor het bedrijf.

Bekijk succesverhaal

Bijzondere aandacht voor akoestiek en duurzaamheid

Duurzaamheid vooral in het gebruik van natuurlijke materialen als marmoleum, eco behang en veel hout.

Bekijk succesverhaal

Uitgelichte succesverhalen

#INSTAGRAM

[instagram-feed]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BNS Crisp nieuws?
Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en ontvang onze updates via de mail.

Maak kennis met de BNS Crisp merkpartners!