3386 Facebook_PersonalStylist_Organisch_900x900_HR

BNS Crisp is bijzonder trots op deze mooie samenwerking

Vanaf oktober 2020 zijn er in diverse Karwei bouwmarkten ieder weekend BNS Crisp interieurstylisten aanwezig om de Karwei klant te voorzien van professionele interieuradviezen. Het omzetten van ideeën in concrete interieurplannen. De interieur & styling adviseurs van Karwei (lees BNS Crisp stylisten) helpen bij de inrichting, het schetsen, de juiste kleurkeuzes en de aankleding. Tijdens éen op één sessies ontvangen Karwei klanten advies op maat. Deze rol is BNS Crisp stylisten op het lijf geschreven.

Karwei is dé decoratieve bouwmarkt van Nederland voor de doe-het-zelver van nu. Ze weten niet alleen alles van klussen, maar ook van inrichten. Ze zijn trendsettend en maken de laatste interieurtrends bereikbaar voor iedereen. Karwei is sinds 1975 een franchiseformule. Franchisegever is Intergamma B.V. gevestigd in Leusden. De Karwei-bouwmarkten zijn eigendom van zelfstandige ondernemers, de franchisenemers. Karwei is met haar 136 vestigingen, waarvan er veel op zondag open zijn, altijd dichtbij. En altijd online.

Quote Karwei
“Bij ons vind je jouw favoriete vloer, wand en lamp en zie je hoe je die met verschillende meubels combineert. In één stijl, waardoor ze elkaar versterken. Bij Karwei heb je kant-en-klare artikelen of je gaat zelf aan de slag.

Voor de creatievelingen heeft Karwei mooie DIY ideeën. Ondersteunt met de nieuwste online klusvideo’s of met de mogelijkheid om professionele apparatuur te huren en nu ook met een stylistenservice .”

Voor consumenten
Jouw woondromen waarmaken? Maak een afspraak met onze personal stylist!
Heb jij allerlei ideeën in je hoofd, maar weet je niet zo goed hoe je ze kunt combineren? Wij helpen je graag om je woondromen waar te maken en perfect passend te maken voor jouw situatie. Bij diverse Karwei winkels staat er elke zaterdag en zondag een personal stylist voor je klaar die je in een uur tijd voorziet van een compleet advies.

Je betaalt €59,-, maar je krijgt het volledige adviesbedrag terug bij besteding van 500,- of meer in onze bouwmarkt!
Reserveer nu jouw plekje of bekijk de link voor meer informatie!

Over BNS Crisp
BNS Crisp is de Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, met een landelijk dekkend netwerk van ruim 325 leden. BNS Crisp programmeert voor haar leden op het gebied van interieurstyling zakelijk en particulier, groenstyling en vastgoedstyling. BNS Crisp is met ruim 325 aangesloten leden het portal in Nederland voor het vinden van de juiste interieurprofessional. Ook werkt BNS Crisp samen met diverse partijen in de interieurwereld, KARWEI is daarvan een mooi voorbeeld.

Quote Carin Frijters (voorzitter BNS Crisp)
“Het is een grote eer om intensief samen te mogen werken met dé meest decoratieve bouwmarkt van Nederland. Zo kunnen nog meer consumenten gebruik maken van de inspiratie en een professionele kijk op ieder interieur van onze interieurstylisten.”

Ook samenwerken met BNS Crisp stylisten?
Kijk hier voor de mogelijkheden.
Carin Frijters, voorzitter BNS Crisp, komt graag in gesprek.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.