Over onze ambassadeurs

Zij hebben hun sporen verdiend in het vakgebied en daar zijn wij als BNS Crisp bijzonder trots op. Sommige ambassadeurs haken voor een langere periode aan en sommige blijven juist bewust korter en zorgen voor de juiste kennisimpuls. Wij werken zoveel mogelijk in een ‘estafettevorm’, zodat we steeds op het juiste moment de juiste ambassadeur en dus informatie en inspiratie over een actueel thema, met onze leden kunnen delen. We stellen onze ambassadeurs graag aan je voor.

Vind jij dat je in deze upline thuishoort of ken je een professional die naadloos past binnen het geschetste profiel? Laat het ons weten.

Wij zijn momenteel op zoek naar ambassadeurs voor de volgende domeinen: interieurstyling zakelijk, vastgoedstyling, start-up en de thema’s smart living en de inzet van zintuigen in de leefomgeving. Ken jij iemand die een van deze onderwerpen op het lijf geschreven is? Laat het ons weten via carin@bnscrisp.nl

BS_20171128_BNS_@muur-37

Jelena Brillenburg Wurth

Interieurstyling particulier
“Mijn uitdaging is om met kleine middelen een grote impact te creëren. Interieuradvies voor iedereen. Met een groot of met een klein budget, het is altijd verrassend.” Jelena is interieurstylist in de breedste zin van het woord. Al zo’n 15 jaar richt zij vanuit Ruim Interieuradvies woningen in. Ze geeft trendlezingen, is docent bij NIA Academie, neemt examens interieurstyling af en is verbonden aan Histor als kleurspecialist. Voor Histor houdt ze zich ook bezig met de visuele uitstraling van de sociale media. Daarnaast is ze al 9 jaar verbonden aan BNS Crisp en zal ze zich dit jaar o.a. richten op de communicatie voor BNS Crisp en het ambassadeurschap voor het domein Interieurstyling Particulier. Wil je met Jelena in contact komen? Stuur dan een mail naar jelena@bnscrisp.nl
heidinportret0616 kopie

Heidi Willems

Duurzaamheid
''Ik geloof dat ik niet meer hoef uit te leggen dat er grote veranderingen nodig zijn in de wereld. Hoe we met de aarde omgaan is niet o.k. Gelukkig zien steeds meer mensen dit en zijn met name jonge ontwerpers en bedrijven bezig met innovaties op het gebied van duurzaamheid.'' Hoi, ik ben Heidi Willems. Ik ben met mijn bureau PURE styling al zo’n 15 jaar werkzaam op het gebied van trends & duurzaamheid, fotostyling, retail styling en interieurontwerp. Toen Carin me vroeg of ik ambassadeur Duurzaamheid wilde worden dit jaar, leek me dat wel wat. Een mooie kans om mijn passie voor duurzaamheid meer uit te dragen. Omdat ik het belangrijk vind. En omdat ik er blij van word.

Onze ambassadeurs

profielfrank

Frank Steenbakker

Groenstyling
Als zoon van een hovenier heeft Frank Steenbakker van jongs af aan meegeholpen in het groenvak; hij is zijn carrière gestart in de tuinbouw. Toen deze tuinbouw-locatie plaats moest maken voor de nieuwbouwwijk Leidsche Rijn is hij overgestapt naar de interieurbeplanting, waar hij inmiddels ruim 25 jaar ervaring in heeft. Hij is begonnen als medewerker bij een breed georiënteerde interieurbeplanter. Na een aantal jaren is hij, samen met Petra de Groot, een eigen bedrijf gestart. Hierbij hebben ze zich gespecialiseerd als ‘partner van interieurprofessionals’ en werken ze op projectniveau samen. Een ruimte zonder planten vinden zij geen prettige ruimte om in te verblijven. Dus altijd kijken naar hóe planten in een ruimte toe te voegen zijn en niet óf planten mogelijk zijn. Dat is voor Frank en Petra een gegeven. Hun overtuiging is dat planten altijd mogelijk zijn. Ze hebben verschillende creatieve oplossingen. Naast de traditionele plant-in-pot zijn er toepassingen zoals bijvoorbeeld verticale plantenwanden, kunstplanten, hangplanten in bijvoorbeeld glas of oplossingen met mos. Orangerie Bijleveld is graag in het prille stadium van het interieurontwerp betrokken om zo mee te kunnen denken. Het is hen een eer om uiteindelijk de kers op de taart te zetten wanneer een project wordt opgeleverd. Frank en Petra werken samen met een selectie van hoogwaardige leveranciers. Ze hebben stalen van potten beschikbaar voor stylisten en hiermee komen bloempotten tijdens het interieurontwerp tot leven. Ook komen ze vooraf op locatie voor een lichtmeting en om zo een passend advies te geven over de plantkeuze. En na het leveren van de planten stopt het niet wat Orangerie Bijleveld betreft: nazorg en zelfs onderhoud van de planten behoort tot de mogelijkheden. Meedenken over groen: ze kunnen het simpelweg niet laten omdat het zo diep geworteld is in hun genen.
profielpetra

Petra de Groot

Groenstyling
Petra de Groot is opgegroeid tussen de bloemen en planten op de plek waar Orangerie Bijleveld nu gevestigd is. Dus ook Petra is al een heel leven lang omgeven door groen. Na jaren als vestigingsmanager voor een internationaal bedrijf te hebben gewerkt, besloten Petra en Frank hun krachten te bundelen en interieurstylisten te helpen om planten en potten in hun ontwerpen toe te passen. Groenoplossingen op maat maken is hun kracht. Een ruimte zonder planten vinden zij geen prettige ruimte om in te verblijven. Altijd kijken naar hóe planten in een ruimte toe te voegen zijn dus en niet óf planten mogelijk zijn. Planten zijn voor Frank en Petra een gegeven. Hun overtuiging is dat planten altijd mogelijk zijn. Ze hebben verschillende creatieve oplossingen. Naast de traditionele plant-in-pot zijn er toepassingen zoals bijvoorbeeld verticale plantenwanden, kunstplanten, hangplanten in bijvoorbeeld glas of oplossingen met mos. Orangerie Bijleveld wordt graag in het prille stadium van het interieurontwerp betrokken om mee te kunnen denken. Het is hen een eer om uiteindelijk de kers op de taart te zetten wanneer een project wordt opgeleverd. Petra en Frank werken samen met een selectie van hoogwaardige leveranciers. Ze hebben stalen van potten beschikbaar voor stylisten en hiermee komen bloempotten tijdens het interieurontwerp tot leven. Ook komen ze vooraf op locatie voor een lichtmeting en om zo een passend advies te geven over de plant keuze. Na het leveren van de planten stopt het niet wat Orangerie Bijleveld betreft: nazorg en zelfs onderhoud van de planten behoort tot de mogelijkheden. Meedenken over groen: ze kunnen het simpelweg niet laten omdat het zo diep geworteld is in hun genen.

Dit BNS Crisp jubileum magboek is opgebouwd uit interviews, columns, trendverhalen van diverse professionals uit het vak en favorieten van onze leden. Lees de artikelen, combineer en laat je inspireren.

Bekijk het digitale magbook door op de cover te klikken.