;

AGENDA

Activiteiten

Bijna wekelijks kondigen we hier nieuwe activiteiten aan. Vaak speciaal georganiseerd door BNS Crisp. Maar ook regelmatig een selectie van museabezoeken, beurzen en workshops die té interessant voor jou als stylist zijn om te missen.

Ken je ons nog niet, maar ben je wel werkzaam in het stylingvak dan is het mogelijk om één of twee keer kennis te komen maken met ons tijdens een BNS Crisp activiteit. Daarna hopen wij jou uiteraard te mogen verwelkomen als nieuw lid.

Filter op categorie

Vakbeurs Trendz | Gorinchem | 22-24 augustus

Wat is hot en welke trends voeren de boventoon? In het Trendz Café op de beursvloer wordt hier antwoord op gegeven. Experts praten je bij over de laatste trends en ontwikkelingen. Onderwerpen waar je als ondernemer, inkoper, retailer of stylist echt iets aan hebt.

Salone del Mobile | 5 – 10 september 2021

De negenenvijftigste editie van de Salone del Mobile 2021 vindt definitief plaats, van 5 tot en met 10 september. Volgens de organisatie wordt het een geheel nieuw, innovatief, iconisch en uniek evenement, gericht op het promoten van de nieuwste producten, technologieën en projecten van de exposanten.

Maison & Objet | Parijs | 9 – 13 september

Maison&Objet in Parijs gaat door dit najaar. Van donderdag 9 tot en met maandag 13 september vindt de beurs nu plaats. Zoals altijd in het Paris-Nord Villepinte Exhibition Centre en opnieuw tijdens de Paris Design Week

Circular Textile Days beurs | 14 – 15 september 2021

Met de eerste Circular Textile Days beurs op dinsdag 14 en woensdag 15 september 2021 in Amersfoort heeft de Nederlandse textielbranche een primeur te pakken. Dit tweedaagse jaarlijks terugkerende evenement richt zich op duurzaamheid, circulariteit en innovatie. De beurs is internationaal gericht en daarom geheel in het Engels. Het is the place to be voor iedereen in de textielbranche met speciale interesse in duurzaamheid en circulair textiel.

MaterialDistrict | Utrecht | 15 t/m 17 september

De nieuwe datum en locatie van MaterialDistrict 2021 zijn bekend! Waar voorheen de beurs gehouden werd in Rotterdam, wordt het dit jaar georganiseerd in Utrecht (Werkspoorkathedraal). Ook wordt de data verschoven, van maart naar 15, 16 en 17 september.

GLUE | 16 sep – 19 sep 2021

De tweede editie van het event GLUE amsterdam connected by design introduceert niet alleen GLUE TV in samenwerking met de creatieve mediapartner A’DAM&Co. en SALTO vanuit de A’DAM Toren. GLUE viert ook de Amsterdamse creativiteit, diversiteit en identiteit door jaarlijks een viertal Amsterdammers te eren met de Creative Citizen of Honour. Dit jaar worden de ontwerpers Maria Blaisse en Geke Lensink, architect Lyongo Juliana en directeur van Pakhuis de Zwijger en WeMakeTheCity Egbert Fransen in de schijnwerpers gezet.

Shopping Basket