;

AGENDA

Activiteiten

Bijna wekelijks kondigen we hier nieuwe activiteiten aan. Vaak speciaal georganiseerd door BNS Crisp. Maar ook regelmatig een selectie van museabezoeken, beurzen en workshops die té interessant voor jou als stylist zijn om te missen.

Ken je ons nog niet, maar ben je wel werkzaam in het stylingvak dan is het mogelijk om één of twee keer kennis te komen maken met ons tijdens een BNS Crisp activiteit. Daarna hopen wij jou uiteraard te mogen verwelkomen als nieuw lid.

Filter op categorie

Webinar: Lifestyle & Interior trends | Buro Jantrendman | 4 juli 2022

Maandag 4 juli 2022 vindt er een webinar plaats over langlopende trends, nieuwe vormen kleuren en materialen. Waarom? Door de pandemie werd het huis het middelpunt van ons leven en kreeg het een emotionele rol, waarin bescherming en geborgenheid maar ook avontuur en ontsnapping allemaal een plek moest worden gevonden. Lees hier meer over de punten die besproken gaan worden en meld je gelijk aan met een speciale kortingscode!

Excellent Woonbeurs | Rotterdam | 24 – 27 November

Of het nu gaat om kunst, designmeubelen, architectuur -zowel binnen als buiten-, woonaccessoires of auto’s en boten, op de Excellent Woonbeurs sta je midden in de beleving. Daar kun je alles zien, ruiken voelen en horen.

Shopping Basket