BNS Crisp tafels

In bijna elke provincie kunnen onze stylisten bij collega's aanschuiven om te brainstormen, te netwerken en van gedachten te wisselen. Laat je inspireren door je collega stylisten of deel ervaringen met elkaar. BNS Crisp draagt thema's aan voor de tafels, maar de tafelhoofden zijn vrij om hun eigen thema te bepalen.

Lees meer

Juridische ondersteuning

Als stylist kun je wel eens te maken krijgen met vragen van juridische aard. Misschien wil je goede algemene voorwaarden op laten stellen? Of heb je vragen over het gebruik van beeldmateriaal waar jij de styling voor hebt gedaan? Of over beeld dat jij gebruikt voor moodboards die je op je eigen website wilt plaatsen?

Lees meer

Werken volgens een modelovereenkomst

Vanwege de onrust en onzekerheid bij opdrachtgevers en opdrachtnemers, is door de Belastingdienst besloten om de handhaving van de Wet DBA uit te stellen tot in ieder geval 1 januari 2018. Over deze periode zullen zij dus geen naheffingen, boetes en correctieverplichtingen loonheffingen opleggen. De belastingdienst heeft hierover alle zelfstandigen die ingeschreven staan bij de KvK een brief gestuurd. Je kunt de brief hier downloaden.