Beter aansluiting kunnen vinden bij wat je klant bezighoudt? Neem dan deel aan de presentatie over de Woontrends voor 2022. We laten je de kleuren, vormen en materialen zien. Maar nog belangrijker we vertellen je waar de trends vandaan komen en wat voor consumenten van belang is!

Anna Hutten presenteert tijdens deze dag de vier rends voor 2022: Fresh Start, Safe Haven, Traditional Sentiment en Transparent Remedy. De woontrends zijn ontwikkeld samen met trendwatcher Aafje Nijman. Het resultaat is een woontrends 2022 kleurenwaaier, een praktische tool waar je als woonondernemer en interieurprofessional direct mee kan werken. Het helpt je om gerichter keuzes te maken tijdens je advies, de inkoop (mocht je een winkel hebben), jouw eigen winkel perfect te stylen volgens de laatste trends én als interieurprofessional je klanten een up to date interieurplan te presenteren.

Over Anna Hutten
Anna Hutten is al tien jaar brancheadviseur wonen bij INretail, de brancheorganisatie voor retailers in non-food met 9.000 aangesloten bedrijven. Ze is al haar hele werkzame leven in de woonbranche actief. Van interieuradviseur tot salesmanager voor nationale en internationale organisaties, maar ook als ondernemer. Ze heeft een ruime blik op de woonbranche; zowel op de achtergronden en historie, als op ontwikkelingen, woonstijlen en de nieuwste woontrends. Ze is enthousiast, creatief in denken en doen, zeer betrokken en een echte verbinder. Anna gelooft in de kracht van samenwerking.


Klik hier om het volledige dagprogramma te bekijken.
Wil je je inschrijven? Klik hier.