Over onze ambassadeurs

Zij hebben hun sporen verdiend in het vakgebied en daar zijn wij als BNS Crisp bijzonder trots op. Sommige ambassadeurs haken voor een langere periode aan en sommige blijven juist bewust korter en zorgen voor de juiste kennisimpuls. Wij werken zoveel mogelijk in een ‘estafette-vorm’, zodat we steeds op het juiste moment de juiste ambassadeur en dus informatie en inspiratie over een actueel thema met onze leden kunnen delen. We stellen ze graag aan je voor.

Vind jij dat je in deze upline thuishoort of ken je een professional die naadloos past binnen het geschetste profiel laat het ons weten.

Wij zijn momenteel op zoek naar ambassadeurs voor de domeinen: interieurstyling zakelijk, vastgoedstyling, start-up en de thema’s: smart living en de inzet van zintuigen in de leefomgeving. Ken jij iemand die een van deze onderwerpen op het lijf geschreven is? Laat het ons weten via carin@bnscrisp.nl.

BS_20171128_BNS_@muur-37

Jelena Brillenburg Wurth

Interieurstyling particulier
“Mijn uitdaging is om met kleine middelen een grote impact te creëren. Interieuradvies voor iedereen. Met een groot of met een klein budget, het is altijd verrassend.” Jelena is interieurstylist in de breedste zin van het woord. Al zo’n 15 jaar richt zij vanuit Ruim Interieuradvies woningen in. Ze geeft trendlezingen, is docent bij NIA Academie, neemt examens interieurstyling af en is verbonden aan Histor als kleurspecialist. Voor Histor houdt ze zich ook bezig met de visuele uitstraling van de sociale media. Daarnaast is ze al 9 jaar verbonden aan BNS Crisp en zal ze zich dit jaar o.a. richten op de communicatie voor BNS Crisp en het ambassadeurschap voor het domein interieurstyling particulier. Wil je met Jelena in contact komen? Stuur dan een mail aan jelena@bnscrisp.nl
heidinportret0616 kopie

Heidi Willems

Duurzaamheid
''Ik geloof dat ik niet meer hoef uit te leggen dat er grote veranderingen nodig zijn in de wereld. Hoe we met de aarde omgaan is niet o.k. Gelukkig zien steeds meer mensen dit en zijn met name jonge ontwerpers en bedrijven bezig met innovaties op het gebied van duurzaamheid.'' Hoi, ik ben Heidi Willems. Ik ben met mijn bureau PURE styling al zo’n 15 jaar werkzaam op het gebied van trends & duurzaamheid, fotostyling, retail styling en interieurontwerp. Toen Carin me vroeg of ik ambassadeur duurzaamheid wilde worden dit jaar, leek me dat wel wat. Een mooie kans om mijn passie voor duurzaamheid meer uit te dragen. Omdat ik het belangrijk vind. En omdat ik er blij van word.

Onze ambassadeurs

Heb je een vraag?

Wellicht wordt deze beantwoord in onze FAQ.
Zo niet, stuur ons gerust een mail met je vraag.