;

AGENDA

Activiteiten

Bijna wekelijks kondigen we hier nieuwe activiteiten aan. Vaak speciaal georganiseerd door BNS Crisp. Maar ook regelmatig een selectie van museabezoeken, beurzen en workshops die té interessant voor jou als stylist zijn om te missen.

Ken je ons nog niet, maar ben je wel werkzaam in het stylingvak dan is het mogelijk om één of twee keer kennis te komen maken met ons tijdens een BNS Crisp activiteit. Daarna hopen wij jou uiteraard te mogen verwelkomen als nieuw lid.

Filter op categorie

Masterclass The History of Wallpaper | Issabella van Baaren en magazine Herenhuis | Amersfoort | 30 september & 11 november

Issabella van Baaren en magazine Herenhuis organiseren op 30 september en 11 november 2022 de masterclass ‘The History of Wallpaper’. In het ochtendprogramma komen diverse technieken en symboliek van patronen aan bod. Na de inbegrepen lunch verplaatst de Masterclass naar de Volmolen in Amersfoort, waar de katoendrukkerij is gevestigd. Hier maak je o.a. kennis met de blokdruktechniek en ga je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

KORTING 1-daagse cursus Voice of Colour | NIA Academie | 4 oktober

Als interieurprofessional is het goed om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de branche. Waarschijnlijk weet jij daarom al dat Histor is overgegaan op een nieuw, zelfontwikkeld kleursysteem: Voice of Colour van PPG. Wil jij leren hoe dit nieuwe systeem werkt en hoe je het kunt toepassen in jouw stylingadviezen? Tijdens de cursus ‘Voice of Colour’ gegeven door Jelena Brillenburg-Wurth (docent NIA Acedemie) raak je vertrouwd met de waaier, door de praktische oefeningen die onderdeel zijn van het lesprogramma. Lees snel verder, scoor jouw ticket met de BNS Crisp-kortingscode en ontvang nu tijdelijk bij deze cursus een gratis Voice of Colour kleurenwaaier t.w.v. € 75,-!

Shopping Basket