;

AGENDA

Activiteiten

Bijna wekelijks kondigen we hier nieuwe activiteiten aan. Vaak speciaal georganiseerd door BNS Crisp. Maar ook regelmatig een selectie van museabezoeken, beurzen en workshops die té interessant voor jou als stylist zijn om te missen.

Ken je ons nog niet, maar ben je wel werkzaam in het stylingvak dan is het mogelijk om één of twee keer kennis te komen maken met ons tijdens een BNS Crisp activiteit. Daarna hopen wij jou uiteraard te mogen verwelkomen als nieuw lid.

Filter op categorie

Dutch Design Week Workshop | Buro Zorro | Eindhoven | 24 oktober

Wil jij de Dutch Design Week bezoeken maar weet je niet wat je echt niet mag missen? Wil jij ontdekken hoe trendwatchen werkt door het zelf te doen? En wil je alle inspiratie die je vindt op DDW meteen kunnen toepassen op je organisatie? Dan is deze workshop voor jou!

interieurfotografie

Masterclass door expert Nicole Minneboo | Online en Fysiek | 14 en 21 november

Jij weet al precies hoe jouw camera werkt en hebt al een tijd geoefend met het in beeld brengen van jouw interieurprojecten. Soms loop je echter vast en is het resultaat van jouw beelden niet helemaal wat je voor ogen had bij de oplevering van je project. Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de masterclass interieurfotografie.

Shopping Basket