;

AGENDA

Activiteiten

Bijna wekelijks kondigen we hier nieuwe activiteiten aan. Vaak speciaal georganiseerd door BNS Crisp. Maar ook regelmatig een selectie van museabezoeken, beurzen en workshops die té interessant voor jou als stylist zijn om te missen.

Ken je ons nog niet, maar ben je wel werkzaam in het stylingvak dan is het mogelijk om één of twee keer kennis te komen maken met ons tijdens een BNS Crisp activiteit. Daarna hopen wij jou uiteraard te mogen verwelkomen als nieuw lid.

Filter op categorie

Workspace Design Show | 11 & 12 oktober | RAI Amsterdam

In oktober is de RAI Amsterdam het toneel van de Workspace Design Show, een evenement gericht op visie en innovatie op het gebied van het ontwerpen van werkplekken. Niet te missen zijn de Workspace Design Talks, met een line-up van wereldklasse met Design experts en strategen om ‘de werkplek van de toekomst’ te belichten.

Design District | 24-26 Mei | Van Nelle fabriek Rotterdam

Design District is terug op volle sterkte na 2 kleinere voorgaande edities vanwege covid. Op 24, 25 en 26 mei, is er in de van Nelle Fabriek een hele hal extra waar je top interieurdesign merken kunt zien. Op de ruim 10.000 m² uitverkochte beursvloer exposeren 200 merken.

Architect@work

Architect@Work | 27 & 28 September | Amsterdam

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vestigt ARCHITECT@WORK zich in Taets op het Zaanstad Hembrugterrein. Dit wordt het eerste evenement in de metropoolregio Amsterdam. Architectenweb organiseert wederom een ​​lezing met als thema “Healthy Materials”.

Shopping Basket