;

AGENDA

Activiteiten

Bijna wekelijks kondigen we hier nieuwe activiteiten aan. Vaak speciaal georganiseerd door BNS Crisp. Maar ook regelmatig een selectie van museabezoeken, beurzen en workshops die té interessant voor jou als stylist zijn om te missen.

Ken je ons nog niet, maar ben je wel werkzaam in het stylingvak dan is het mogelijk om één of twee keer kennis te komen maken met ons tijdens een BNS Crisp activiteit. Daarna hopen wij jou uiteraard te mogen verwelkomen als nieuw lid.

Filter op categorie

Regiotafel West-Brabant Limburg | 30 juni 2022

Donderdag 30 juni 2022 wordt er weer een fysieke BNS Crisp regiotafel georganiseerd voor West-Brabant en Zeeland door Lotte van der Schoot en Liesbeth Neelemans. Deze keer zal deze plaats vinden bij de “Warmste Woonwinkel van de Benelux MORRES WONEN”.

Regiotafel Noord-Holland | 7 juli 2022

Op donderdag 7 juli 2022 staat de Regiotafel Noord-Holland op de planning, dit keer bij Meubelmaker Jacco Bakker. BNS Crisp tafelhoofden Ellen Dekker en Selma Cool hebben weer een mooi programma bedacht en georganiseerd.

BNS Crisp tafel Oost-Nederland | ROC De Gieterij | Hengelo | 28 juni 2022

Dinsdag 28 juni 2022 organiseert interieurprofessional Nynke Ott weer een fysieke BNS Crisp regiotafel voor Oost-Nederland. Dit vindt van 08:45-10:30 uur plaats op ROC De Gieterij in Hengelo. Vorig jaar heeft de tafel in combinatie met de rondleiding bij ROC De Gieterij helaas niet plaats kunnen vinden, maar aangezien er animo voor is heeft Nynke opnieuw Eddie Kempers bereidt weten te vinden om meer te vertellen.

Shopping Basket