;

AGENDA

Activiteiten

Bijna wekelijks kondigen we hier nieuwe activiteiten aan. Vaak speciaal georganiseerd door BNS Crisp. Maar ook regelmatig een selectie van museabezoeken, beurzen en workshops die té interessant voor jou als stylist zijn om te missen.

Ken je ons nog niet, maar ben je wel werkzaam in het stylingvak dan is het mogelijk om één of twee keer kennis te komen maken met ons tijdens een BNS Crisp activiteit. Daarna hopen wij jou uiteraard te mogen verwelkomen als nieuw lid.

Filter op categorie
Nieuwe ledenbijeenkomst

Nieuwe ledenbijeenkomst | 3 april | Homebase

Ben jij dit jaar, of tijdens een van de corona jaren, lid geworden van BNS Crisp dan nodigen wij jou graag uit voor de nieuwe ledenbijeenkomst op maandag 3 april in onze Homebase in Nieuwegein.

kirstin

Workshop portfolio & professionele identiteit | 9 maart | Nieuwegein

Een professionele uitstraling, een goed consistent portfolio en hoe jij je (online) presenteert is belangrijk in ons vak. Dit is het eerste wat een potentiële opdrachtgever van jou ziet en bepaalt mede of ze met jou in zee gaan. En daarnaast is het de manier om je te onderscheiden van je collega’s. Kortom de moeite waard om eens kritisch naar te kijken.

Brafa Art Fair | 29 januari t/m 5 februari | Brussel

De Brussels Art Fair is een van de meest toonaangevende kunstbeurzen ter wereld. Dit jaar staat Brafa in het teken van het thema Art Nouveau. Wil jij ook meer weten over kunst? Bezoek dan de beurs en/of een van de dagelijkste Art Talks.

Shopping Basket