;

AGENDA

Activiteiten

Bijna wekelijks kondigen we hier nieuwe activiteiten aan. Vaak speciaal georganiseerd door BNS Crisp. Maar ook regelmatig een selectie van museabezoeken, beurzen en workshops die té interessant voor jou als stylist zijn om te missen.

Ken je ons nog niet, maar ben je wel werkzaam in het stylingvak dan is het mogelijk om één of twee keer kennis te komen maken met ons tijdens een BNS Crisp activiteit. Daarna hopen wij jou uiteraard te mogen verwelkomen als nieuw lid.

Filter op categorie

Lezing: Personal Branding | Interieurprofessionaldag RE/LIVING | Daniëlle van Dongen | 27 juni 2022

Hoe laat jij je unieke zelf zien? Met Personal Branding laat jij zien waar jij en je bedrijf voor staan. Je laat jezelf op een authentieke wijze zien: je binnenkant, bestaande uit je identiteit, waarden, talenten, gevoel, purpose en je eigen stijl maken jou uniek. Dat wat er al is, breng je met Personal Branding écht naar buiten. Om je hierbij te helpen geeft Daniëlle van Dongen een lezing met verschillende tips & tricks, dat niet te missen is. Schrijf je daarom nu in!

Trendevent CURIO | Breda | 2 juni 2022

Bloem- en groenliefhebbers opgelet! Wij hebben een uitnodiging ontvangen van CURIO’s opleidingen bloem- en groenstylist voor hun Trend Event. Tijdens het Event laten examenstudenten van bloem-, groen- en stylingopleidingen (mbo-niveau 2, 3 en 4) een explosie aan kleuren en geuren zien. Dat hebben ze vormgegeven in prachtige arrangementen waarin bloemen en planten zijn verwerkt. Daar word je toch vrolijk van!

Nidum X Festival Interieur | Nidum Grave | 24 juni 2022

House of inspiration Nidum is een van de lanceringspartners van Stylist Magazine. Op vrijdag 24 juni 2022 hebben wij samen met Nidum een super mooi programma ontwikkeld voor onze leden. Na deze dag met rondleidingen, sprekers en een workshop ben je weer volop geïnspireerd!

Shopping Basket