Workshop portfolio & personal branding | Korting voor leden | Nieuwegein

Een professionele uitstraling, een goed consistent portfolio en hoe jij je (online) presenteert is belangrijk in ons vak. Dit is het eerste wat een potentiële opdrachtgever van jou ziet en bepaalt mede of ze met jou in zee gaan. En daarnaast is het de manier om je te onderscheiden van je collega’s. Kortom de moeite waard om eens kritisch naar te kijken.

Workshop portfolio & personal branding| 16 april | Nieuwegein

Een professionele uitstraling, een goed consistent portfolio en hoe jij je (online) presenteert is belangrijk in ons vak. Dit is het eerste wat een potentiële opdrachtgever van jou ziet en bepaalt mede of ze met jou in zee gaan. En daarnaast is het de manier om je te onderscheiden van je collega’s. Kortom de moeite waard om eens kritisch naar te kijken. 
 
Tijdens de workshop ‘portfolio & professionele identiteit’ is dat precies wat we gaan doen. We gaan samen aan de slag met jouw professionele uitstraling, zodat je na de workshop zelf in staat bent kritisch te kijken naar je eigen profilering en handvatten hebt om verbeterpunten door te voeren. 

“Vooraf duidelijke info en opdrachten gekregen omtrent de inhoud. De cursus voldeed aan mijn verwachting, zelfs meer dan dat. Kirsten, is zeer betrokken. Had van te voren ieders site en/of socials bekeken en wist daardoor direct feedback te geven aan deze personen. Ook met de een op een gesprekken aan het einde van de training ging ze nog persoonlijke tips en / of tops geven. Kirsten ging goed om met de vragen van de cursisten. Daardoor week ze volgens mij wat af van haar programma, maar kennelijk was er behoefte aan die vragen dus werd ook beantwoord. Kortom: Goed gedaan Kirsten! Zou het iedereen aanraden. ” Esther Houtman  

Deze workshop helpt je om scherper te krijgen wat voor ondernemer jij bent, wie jouw klanten zijn en hoe je die kunt bereiken. Kirstin, dank je wel voor de workshop! Ik vond het leerzaam en interessant en heb handvaten gekregen om mee verder te gaan. En mocht er een vervolg komen, dan heb ik interesse om deel te nemen.” Laura Vennik

Wat gaan we doen? 

Tijdens de workshop bespreken we verschillende elementen van je professionele identiteit. 

  • Profilering / USP 
  • Huisstijl  
  • Communicatie (on- & offline) 
  • Jezelf en je werk presenteren 
  • Portretfoto’s 
  • Portfolio 

Eerst krijg je wat algemene tips & trics die van belang zijn voor je professionele identiteit. En daarna kijken we natuurlijk naar jouw eigen profiel en krijg je 1-op-1 feedback op je huidige portfolio en andere online zichtbaarheid. Zodat je hierna concreet aan de slag kunt met de verbeterpunten.  

Naast de meer visuele aspecten van jouw professionele identiteit gaan we ook aan de slag met je elevator pitch en hoe je jezelf presenteert. Om te zorgen dat je alles uit deze workshop haalt ontvang je vooraf van ons alvast een voorbereidende opdracht.  

“Door jouw duidelijke input bij de workshop ben ik gericht met mijn online zichtbaarheid aan de slag gegaan!”  
– BNS Crisp lid Marjolein Band 

Even voorstellen 

Deze workshop wordt gegevens door Kirstin Reinink. Kirstin heeft haar eigen bedrijf als interieurontwerper. Daarnaast is ze jarenlang werkzaam geweest als docent in zowel het MBO- als het volwassenonderwijs. Ook door haar ervaringen op podia in het verre verleden weet ze als geen ander hoe belangrijk het is dat je jezelf goed neerzet en presenteert. Al deze ervaring bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ze het professionaliseringsdeel binnen BNS Crisp voor haar rekening neemt; coachen, kennisdelen en collega’s helpen. Met heel veel enthousiasme en passie. 

Afbeelding met tekst, binnen, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

“Ik heb meerdere learning points. Te werken aan duidelijke koers die ik op wil, omschrijving Why en USP. Als je voor jezelf begint zou je deze cursus meteen moeten doen. Goede voorbereiding is het halve werk” –

Nancy Ommert de Kleijn – Huisstyling de Kleijn 


Handige info

Datum: Dinsdag 16 april 2024 
Tijd:  9.30 – 12.30 uur  
Locatie: Homebase BNS Crisp, Nieuwegein 
Kosten: €29,- ex BTW voor leden, €59,- ex BTW voor niet leden  

Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk bij no-show.

Aanmelden

Ticket Information

Workshop Portfolio Leden 16 april
29,00
Sales Ended: 15-04-2024 00:00
- Already registered for this event.
Workshop Portfolio Leden
Workshop Portfolio NIET Leden
59,00
Sales Ended: 15-04-2024 00:00
- Already registered for this event.
Workshop Portfolio NIET Leden
Locatie
Symfonielaan 1 3438 EW Nieuwegein
Start datum evenement
16-04-2024
09:30
Uiterste inschrijfdatum
15-04-2024