Gratis webinar | RETAILTHEATER | PHYGITAL RETAIL Parijs | 19 maart

Webinar PHYGITAL RETAIL Parijs, hoe gaat de retail zich de komende jaren ontwikkelen? Naar eigen observatie geeft Carin je de ins & outs wat er opviel in de straten van Parijs.

Sluit je digitaal aan op maandag 19 maart om 16.00 uur?

Hoe gaat de retail zich ontwikkelen de komende jaren? Niet de zoveelste trendpresentatie maar eigen observaties. De wereldsteden geven vaak vroegtijdig een inkijkje in veranderingen binnen de tijdgeest. Mits je je sensoren ervoor openzet. Een korte digitale inspiratie boost over wat afgelopen januari opviel tijdens Maison & Objet in de straten van Parijs. 

We gaan het hebben over;

  1. Fashion, lifestyle, wellbeing en interieurconcepten
  2. Fysieke winkelomgevingen met een magnetische werking
  3. Communities en (buiten)gewone wensen

‘Carin, de bruisende host van dit webinar, heeft de coolste en eigenzinnigste winkels in Londen verkend. Haar avonturen zijn een bron van inspiratie voor elke retail professional. Mede dankzij Carin is het duidelijk: de toekomst van retail begint met de moed om anders te zijn.’ Jimmy de Bruijn – Formule Design Coördinator

Ben je benieuwd hoe jij binnen de fysieke omgeving een onderscheidende ervaring kunt bieden? Ben je conceptbedenker, stylist, merchandiser of heb je een passie voor het ontwikkelen van verrassende ruimtes schuif dan aan op maandag 19 maart 2024 van 16.00 tot 16.45 uur. 

Stuur een mail aan Carin Frijters carin@retailtheater.nl en doe mee.

Kijk voor meer informatie op de agenda van

There are currently no tickets.
Locatie
Online evenement
Start datum evenement
19-03-2024
16:00