Uitnodiging voor genodigden afscheid Carin Frijters, voorzitter BNS Crisp | Prospectt | Gouda

Het komt steeds dichterbij, het afscheid van Carin Frijters, voorzitter BNS Crisp, Kirsten Reinink & Willy van der Ende. Het afscheid vindt plaatst op een unieke locatie, Prospectt te Gouda onder het genot van een hapje en een drankje. Voorafgaand kun je nog deelnemen aan de trendtalk van Evelien Reich over de toekomst van materialen.

Afscheid nemen bestaat niet. Maar voor nu is het tijd om het stokje over te dragen. De tijd is voorbij gevlogen, maar wat waren het zes mooie, roerige, enerverende, intensieve én inspirerende BNS Crisp jaren samen met het hele team.

Een gesprek met de voormalige BNS Crisp voorzitter Yvonne Kleber tijdens één van de inspiratie evenementen was de aanleiding om na te denken over een bestuursfunctie bij BNS Crisp. Het idee de vrijheid te hebben om de BNS Crisp onderneming nog beter op de kaart te zetten en de rol als meewerkend teamcaptain te vervullen past wel bij mij als persoon!

Carin Frijters

Het verder bouwen aan het BNS-team, de markt verkennen, kansen zien, verbindingen leggen met partijen die er toe doen, samenwerkingen aangaan en vooral het aanbod voor de leden verder ontwikkelen als het gaat om kennis, professionalisering en nieuwe ontwikkelingen. Maar ook de onzekere corona periode passeren en de marktverdichting het hoofd bieden. Kortom uitdagingen waren er volop! Als slotstuk wordt op 27 juni een nieuwe naam bekendgemaakt, een naam van deze tijd die de lading dekt en waarmee het team verder kan richting de toekomst. 

Willy van der Ende & Carin Frijters

Inmiddels hebben we ruim 325 leden en 90 inspirerende merkpartners aan boord. Worden we steeds vaker gevonden door mooie merken die samen willen werken met ons netwerk. Er liggen voor de komende jaren mooie plannen om BNS Crisp nog verder uit te laten groeien tot hét platform van interieurprofessionals in Nederland. Ter ere van het 15-jarig bestaan gaan we in het najaar het derde Stylist! magazine het daglicht laten zien. 

Het zou bijzonder fijn zijn om gezamenlijk het glas te heffen om mijn voorzitterschap af te sluiten en te proosten op mijn opvolger en het volledige team. Hieraan voorafgaand kun je nog deelnemen aan de trendtalk van Evelien Reich over de toekomst van materialen.

Kirsten Reinink

Vertrek diverse andere teamleden

Op 27 juni nemen ook de volgende teamleden afscheid. 

Kirstin Reinink, zij heeft de afgelopen paar jaar een rol vervuld als aanspreekpunt en coördinator richting Onderwijs. Daarnaast heeft ze de portfoliochecks van de leden verzorgd.

Willy van der Ende, zij heeft in totaal zeven BNS Crisp jaren achter de rug. Eerst als secretaris binnen het bestuur en de laatste tijd in een bestuursondersteunende rol vanuit het Bureau.  

Prospectt, Gouda

Over de unieke plek

Prospectt is één van onze gerenommeerde merkpartners. Het is een inspirerend merkenhuis voor woonwinkels en conceptstores op een wel heel bijzondere locatie.  De prachtige Gouwekerk is het decor van dit nieuwe begin. Op deze prachtige locatie ben je op 27 juni vanaf 15.00 uur van harte welkom. 

Parkeren kan in parkeergarage de Nieuwe Markt Passage, of Q-park Bolwerk. Vanaf hier loop je maximaal vijf minuten naar de Gouwekerk.

Graag tot ziens op 27 juni in Gouda vanaf 15.00 uur.

Hartelijke groet, 

Carin Frijters en team BNS Crisp

Ticket Information

Afscheid Carin Frijters, Kirsten Reinink & Willy van der Ende
Free
Trendtalk Evelien Reich 27 juni
Free
Locatie
Hoge Gouwe 39, 2801LB, Gouda
Start datum evenement
27-06-2024
14:00
Eind datum evenement
27-06-2024
16:30
Uiterste inschrijfdatum
26-06-2024