Trendz | 14 – 16 januari 2024 | Gorinchem

Trendz is hét inspiratie– en inkoopmoment op het gebied van home deco & lifestyle. Wil jij nieuwe collecties inkopen om jouw klanten te verrassen? Of inspiratie opdoen bij diverse podia over uiteenlopende actuele onderwerpen om jou klaar te stomen voor de toekomst? Dan ben jij bij vakbeurs Trendz aan het juiste adres. Ontmoet de branche in drie dagen, voel de producten en prikkel je zintuigen.

Bron: Trendz

Op 14, 15 & 16 januari 2024 openen wij het inspiratie- en inkoopseizoen met de aankomende voorjaarstrends. Op de aankomende voorjaarseditie staat er weer een inspirerend programma voor je klaar op het Trendz Podium, DIY Podium en het Bloemen & Planten Podium keert terug met een speciaal programma voor bloemisten, tuincentra en groen- & bloemstylisten. 
Zo kun je live arrangeurs in actie zien en de finale van VBW’s Nederlands Kampioenschap Floral Art meemaken. Meer over het bloemen & planten programma in samenwerking met Koninklijke VBW, Plantion, Groothandelscentrum Plantion en Bloem & Blad wordt in november bekendgemaakt.

There are currently no tickets.
Locatie
Gorinchem
Start datum evenement
14-01-2024
10:00
Eind datum evenement
16-01-2024
17:00