Trend Talk over de toekomst van materialen door Evelien Reich | Prospectt Gouda | Speciaal georganiseerd voor leden en merkpartners

Aansluitend op de Algemene Ledenvergadering op 27 juni zal, voormalig hoofdredacteur van Elle Decoration, Evelien Reich een inspirerende lezing houden over de materialen van de toekomst. Hierbij ligt de nadruk op innovatie, milieubewustzijn en de toekomst van materialen in de interieurindustrie. Dat wil je niet missen!

Evelien Reich Design Maven en voormalig hoofdredacteur van Elle Decoration, heeft zich altijd bezig gehouden met de laatste trends em ontwikkelingen op het gebied van interieur, kleur en materialen. Zij weet als geen ander wat er speelt en deelt deze kennis tijdens de, speciaal voor BNS Crisp georganiseerde, talk over de toekomst van materialen. Hierbij ligt de nadruk op innovatie, milieubewustzijn en de toekomst van materialen in de interieurindustrie. “Met de interieurbranche zijn we in dezelfde fuik geschoven als de modebranche. Waarom gaan we zo gehaast door materialen heen?” Reich legt uit welke stappen genomen moeten worden om richting een duurzamere toekomst te gaan.

Rare materialen

Veel potentiële materialen worden nog niet gebruikt, omdat we die als maatschappij “een beetje raar vinden”, aldus Reich. Sporen van paddenstoelen bijvoorbeeld, kunnen worden gebruikt voor isolatie. Glazuur voor aardewerk kan worden gemaakt van urine. “Ik ben daar zelf nog niet… maar het is goed het te onderzoeken,” grapt Reich. Wellicht worden in de toekomst deze materialen sociaal geaccepteerd.

Blik op de toekomst

Hoe gaat dit in de toekomst? Op dit moment wordt er in laboratoria geëxperimenteerd met nieuwe materialen. Vazen die worden gemaakt van algen, stenen van schelpen, er is erg veel mogelijk. “Wij werden er heel blij van om deze editie te maken, maar dan zijn we er nog niet. We moeten deze informatie met elkaar delen”, zegt Reich.

Beeld: Evelien Reich tijdens de Interieurprofessionaldag | Corinne Ponsen


Praktische informatie

Datum & Tijd: 27 juni om 14:00 uur (aansluitend op de ALV & lunch)
Locatie: Prospectt Gouda | Hoge Gouwe 39, 2801 LB Gouda
Deelname is Gratis voor BNS Crisp leden, merkpartners en genodigden

There are currently no tickets.
Locatie
Hoge Gouwe 39, 2801 LB Gouda
Start datum evenement
27-06-2024
14:00