Talk Tim Verschore & Bastiaan van Dam | Elu-Fire | Speciaal programma voor BNS Crisp leden en merkpartners | Design District

Op zoek naar een haard die warmte, comfort en luxe uitstraalt? En die overal te plaatsen is? Dan stellen wij Elu-Fire voor; luxe haarden zonder rookgasafvoer, die dus ook in appartementen mogen staan. Nieuwsgierig naar meer? Meld je dan kosteloos aan voor de talk van Tim Verschore & Bastiaan van Dam op woensdag 29 mei 2024 en ontdek welke mogelijkheden Elu-Fire jou biedt.

Elegant, stijlvol en natuurlijk warm; de haarden van Elu-Fire

Als interieurprofessional zijn we altijd bezig met het creëren van sfeervolle ruimtes, door middel van kleur, verlichting, indeling en materialen. Maar ook een haard kan een enorme sfeermaker zijn in de ruimte, die door consumenten vaak erg gewaardeerd wordt.

De haarden van Elu-Fire zijn hiervoor een hele sfeervolle, elegante, maar ook praktische oplossing. De haarden van Elu-Fire hebben namelijk slechts een stopcontact nodig en kunnen daardoor in elke woning (zelfs een appartement) en op elke willekeurige plaats in de kamer of betreffende ruimte neergezet worden. Handig!

Met Elu-Fire kun je jouw klanten niet alleen warmte en comfort bieden, maar ook een uniek en stijlvol designelement dat de wow-factor toevoegt aan elk interieurontwerp. Of je nu een modern en strak interieur ontwerpt, of juist gaat voor een meer klassieke en tijdloze uitstraling – Elu-Fire heeft de haard die erbij past.

Tim Verschore & Bastiaan van Dam zullen tijdens hun talk op woensdag 29 mei 2024 ingaan op de mogelijkheden die de een bio-ethanol- of waterdamphaard voor jouw projecten kan bieden. Zodat jij na deze talk moeiteloos een functionele en stijlvolle haard meeneemt in jouw interieurplan. Wil jij hierbij zijn? Meld je dan direct aan, onder aan deze pagina.

© Elu-Fire
© Elu-Fire
© Elu-Fire

Samenwerking Huijser Meubel Agenturen x BNS Crisp

BNS Crisp werkt samen met merkpartner Huijser Meubel Agenturen tijdens Design District 2024. Op woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024 staan er diverse middagprogramma’s klaar, met inspirerende talks. Met Alfred Huijser als host, beloven het twee leerzame en leuke middagen te worden. Lees snel verder en scoor gelijk je KOSTELOZE tickets. Bekijk de volledige programma’s en meld je aan per talk*.

*Per programma-onderdeel is het noodzakelijk om je aan te melden. Zo krijg jij toegang tot de zaal en weten wij wie er komen. Om binnen te komen bij Design District 2024 zijn er tevens kosteloze tickets geregeld.

Kosteloze tickets voor aangesloten interieurprofessionals 

Huijser Meubel Agenturen en BNS Crisp bieden een kosteloos ticket aan alle interieurprofessionals die hierbij willen zijn. Zo genieten ze niet alleen van de interessante trend talk en is er gelijk de mogelijkheid om gezamenlijk nieuwe inzichten op te doen. Scoor onderaan deze pagina gelijk je ticket voor dit programma-onderdeel en ontdek de kennis van Tim Verschore & Bastiaan van Dam.

Ben je nog geen lid, maar wel geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom om een keer aan te sluiten om kennis te komen maken met BNS Crisp, bestel je gratis ticket en vermeldt nog geen lid van BNS Crisp.

LET OP: Per programma-onderdeel is het noodzakelijk om je aan te melden. Zo krijg jij toegang tot de zaal en weten wij wie er komen.

Wie zijn Elu-Fire?

Tim & Bastiaan zijn allebei bekenden in de haardenbranche. Door samen te werken kunnen zij in de haardenbranche het verschil maken. Zij weten wat de klanten willen en zoeken. En met Elu-fire hebben ze het antwoord gevonden. Een haard op elke plek kunnen laten branden waarbij afvoer loos centraal staat. Daarbij kan met ELU de ombouw/ mantel met ‘brandbare materialen afgewerkt worden. Dus geen promafour platen en geen stucwerk vereist. Hun kracht ligt bij het ontzorgen op het gebied van service: 6 dagen in de week bereikbaar en zij denken mee van het ontwerp tot de installatie.

Ticket Information

Talk Tim Verschore - 29 mei
Free
Sales Ended: 28-05-2024 00:00
-
Locatie
Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1 3044 BC Rotterdam
Start datum evenement
29-05-2024
15:30
Eind datum evenement
29-05-2024
16:30
Uiterste inschrijfdatum
28-05-2024