The Art of Living Event | gratis voor leden | Rosmalen

The Art of Living-event is hét woon- en designevent, waar high-end particulier en interieur professional tot elkaar komen. Op 17, 18 en 19 mei 2024 komt het magazine tot leven in het Autotron Rosmalen. Waar het magazine stopt, gaat het event verder. Nu gratis voor BNS Crisp leden.

Met door designers ingerichte stijlkamers, inspiratietuinen, vakspecialisten, masterclasses en een kunstgalerij is dit hét event op het gebied van woon- en lifestyle! Ben je toe aan inspiratie?
The Art of Living event biedt een uitgelezen kans om de wereld van het The Art of Living-magazine live te ervaren en creëert een ontspannen ontmoeting tussen vraag en aanbod.

In het hart van het event vind je de designtuin. Deze designtuin is een exclusieve en unieke tuin van maar liefst 200 m2, speciaal ontworpen voor het The Art of Living Woon- en Designbeurs. De tuin wordt samen met meer dan 20 vakspecialisten gerealiseerd en wordt dé eyecatcher van het The Art of Living Woon- en Designevent. Ontdek hoe belangrijk een groene omgeving is in het interieur en ervaar hoe fijn het is om omringd te worden door bloemen, planten en bomen.

Kom binnen in een van de 8 designwoningen, exclusief ontworpen voor de The Art of Living Woon- en Designevent. Elke designwoning draagt de signatuur van een interieurarchitect en zo doe je volop inspiratie op. Elke unieke woonomgeving biedt een unieke ervaring, waarbij je kennismaakt met de nieuwste trends en innovaties voor in huis. Laat je betoveren door de verschillende creatieve visies en signaturen van de interieurdesigners.

Meld je aan via deze link met QR code achter de inlog en ontvang je gratis ticket t.w.v. €25,- via The Art of Living.

There are currently no tickets.
Locatie
Autotron, Graafsebaan 133, Rosmalen
Start datum evenement
17-05-2024
Eind datum evenement
19-05-2024