Talk Kula by Bryndís Bolladóttir | Speciaal programma voor BNS Crisp leden en merkpartners | Design District

Om akoestiek er mooi uit te laten zien is kennis en kunde nodig. Daarom zijn we blij dat Bryndís Bolladottír, eigenaresse van Kula by Bryndís, haar wijsheid wil delen. Kom alles te weten van en over dit onderwerp en boek nu je gratis ticket!

Esthetiek in akoestiek

Op zowel woensdag 29 als donderdag 30 mei 2024 geeft Bryndís een talk over esthetiek in akoestiek, tijdens de middagprogramma’s die BNS Crisp in samenwerking met partner Huijser Meubel Agenturen heeft geregeld. Hoe kun je akoestische toepassingen er mooi uit laten zien?

© Kula by Bryndís
© Kula by Bryndís

Samenwerking Huijser Meubel Agenturen x BNS Crisp

BNS Crisp werkt samen met merkpartner Huijser Meubel Agenturen tijdens Design District 2024. Op woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024 staan er diverse middagprogramma’s klaar, met inspirerende talks. Met Alfred Huijser als host, beloven het twee leerzame en leuke middagen te worden. Lees snel verder en scoor gelijk je KOSTELOZE tickets. Bekijk de volledige programma’s en meld je aan per talk*.

*Per programma-onderdeel is het noodzakelijk om je aan te melden. Zo krijg jij toegang tot de zaal en weten wij wie er komen. Om binnen te komen bij Design District 2024 zijn er tevens kosteloze tickets geregeld.

Kosteloze tickets voor aangesloten interieurprofessionals 

Huijser Meubel Agenturen en BNS Crisp bieden een een kosteloos ticket aan alle interieurprofessionals die hierbij willen zijn. Zo genieten ze niet alleen van de interessante trend talk en is er gelijk de mogelijkheid om gezamenlijk nieuwe inzichten op te doen. Scoor onderaan deze pagina gelijk je ticket voor dit programma-onderdeel en ontdek de kennis van Bryndís Bolladottír.

Ben je nog geen lid, maar wel geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom om een keer aan te sluiten om kennis te komen maken met BNS Crisp, bestel je gratis ticket en vermeldt nog geen lid van BNS Crisp.

LET OP: Per programma-onderdeel is het noodzakelijk om je aan te melden. Zo krijg jij toegang tot de zaal en weten wij wie er komen. Om binnen te komen bij Design District 2024 zijn er tevens kosteloze tickets geregeld.

Over Bryndís Bolladóttir

Bryndís Bolladóttir, een energieke IJslandse vrouw, heeft het creatieve bedrijf Kula by Bryndís opgericht. Met haar artistieke achtergrond in textielontwerp maakt ze akoestische, architectonische elementen. Deze elementen zijn opgebouwd uit wol, een natuurlijk en herbruikbaar materiaal. Alles is vrij van microplastics. Ook zijn de textielwerken 100% biologische afbreekbaar en dragen ze dus niet bij aan de microplasticvervuiling in onze wereld.

© Bryndís Bolladottír

Ticket Information

Talk Kula by Bryndís Bolladóttir op 29 mei
Free
Sales Ended: 28-05-2024 00:00
-
Talk Kula by Bryndís Bolladóttir op 30 mei
Free
Locatie
Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1 3044 BC Rotterdam
Start datum evenement
29-05-2024
14:15
Eind datum evenement
30-05-2024
15:00
Uiterste inschrijfdatum
29-05-2024