Talk Esther van Houdt| Speciaal programma voor BNS Crisp leden en merkpartners | Design District

Ontdek tijdens Design District 2024 op 30 mei hoe de nieuwste trends uit Milaan jouw klanten kunnen betoveren! Esther van Houdt, oprichter van es-studio, deelt een sprankelende presentatie vol inspiratie over kleur, materiaal en vorm, geïnspireerd door dé trends in Milaan. Meld je gelijk *kosteloos* aan!

Benieuwd hoe je de laatste trends in design kunt vertalen naar creatieve en innovatieve toepassingen voor spraakmakende producten en interieurs? Meld je nu aan voor deze gratis sessie en laat je inspireren!

Milaan Palazzo Litta

Ontdek de laatste trends uit Milaan en hun vertaling naar kleur en materiaal

Benieuwd hoe je de laatste trends in design kunt omzetten naar creatieve en innovatieve toepassingen voor jouw klanten? Tijdens Esther’s presentatie deelt zij graag hoe de opvallende trends van Milan Design Week jou kunnen helpen bij het vinden van inspirerende toepassingen voor interieurs en producten.

Milan Design Week is dé mondiale hotspot voor design en creativiteit, een jaarlijks hoogtepunt voor trendanalisten zoals Esther. De mix van exposanten, van gevestigde merken tot opkomende talenten, biedt een overvloed aan inspiratie en ideeën. Met prachtige palazzo’s als backdrop komt dit jaarlijkse evenement tot leven, een bruisende hub van innovatie waar trendsettende installaties alle zintuigen worden geprikkeld en merken hun nieuwste creaties onthullen. Wat Milan Design Week echt uniek maakt, is de inclusiviteit van disciplines: van meubels tot architectuur, mode, technologie en kunst.

Als trendanalist bestudeert Esther deze innovaties nauwlettend om opkomende designtrends te identificeren en te vertalen naar kleur en materiaal voor haar klanten. Tijdens haar presentatie deelt zij haar inzichten en laat zij zien hoe je jouw klanten kunt verrassen met frisse en originele concepten die inspelen op de laatste trends!

Milaan CMF Trend report 2024

Wees een stap vooruit in de wereld van kleur, materiaal en afwerking met het Milaan CMF Trend report 2024, samengesteld door e s • s t u d i o. Een pdf document van 60 pagina’s onthult vijf baanbrekende trends die opvielen tijdens Milaan design week 2024.

Wat maakt dit rapport zo uniek? Dit gaat verder dan alleen kleurenkaarten. Met gedetailleerde CMF-toolboxen illustreert het hoe kleur, materiaal en afwerkingsamenwerken. De toolbox bevat NCS-codes voor een helder inzicht, waarbij benadrukt wordt dat afwerkingen het verschil maken. Het Milaan CMF Trendrapport 2024 is een handig hulpmiddel om je creatieve visie te versterken en je te onderscheiden in de wereld van design.

Tijdens de talk zal Esther je informeren hoe je dit trend report kunt ontvangen.

Milaan Draga Aurel

Samenwerking Huijser Meubel Agenturen x BNS Crisp

BNS Crisp werkt samen met merkpartner Huijser Meubel Agenturen tijdens Design District 2024. Op woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024 staan er diverse middagprogramma’s klaar, met inspirerende talks. Met Alfred Huijser als host, beloven het twee leerzame en leuke middagen te worden. Lees snel verder en scoor gelijk je KOSTELOZE tickets. Bekijk de volledige programma’s en meld je aan per talk*.

*Per programma-onderdeel is het noodzakelijk om je aan te melden. Zo krijg jij toegang tot de zaal en weten wij wie er komen. Om binnen te komen bij Design District 2024 zijn er tevens kosteloze tickets geregeld.

Kosteloze tickets voor aangesloten interieurprofessionals 

Huijser Meubel Agenturen en BNS Crisp bieden een kosteloos ticket aan alle interieurprofessionals die hierbij willen zijn. Zo genieten ze niet alleen van de interessante trend talk en is er gelijk de mogelijkheid om gezamenlijk nieuwe inzichten op te doen. Scoor onderaan deze pagina gelijk je ticket voor dit programma-onderdeel en ontdek de kennis van Esther van Houdt.

LET OP: Per programma-onderdeel is het noodzakelijk om je aan te melden. Zo krijg jij toegang tot de zaal en weten wij wie er komen.

Ben je nog geen lid, maar wel geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom om een keer aan te sluiten om kennis te komen maken met BNS Crisp, bestel je gratis ticket hieronder en vul in bij ‘ Ben je lid’ : Nee. 

Over Esther van Houdt

Met een passie voor betoverende kleuren, bijzondere materialen en duurzaamheid, heeft Esther van Houdt een indrukwekkende achtergrond in design. Na 18 jaar bij Philips Design, verantwoordelijk voor kleur- en materiaalontwerp voor producten wereldwijd, omarmde ze haar liefde voor interieurdesign opnieuw. Vorig jaar startte ze haar eigen bedrijf, e s • s t u d i o, waar ze trendanalyse, CMF (Color, Material, Finish) en interieurdesign combineert. Haar kracht ligt in het vinden van de juiste CMF-combinaties die aansluiten bij de merkidentiteit van haar klanten. Dankzij haar uitgebreide ervaring in consumentenonderzoek, met een focus op kleur en (duurzaam) materiaal biedt Esther unieke en vooruitstrevende ontwerpoplossingen. Wil je nog meer te weten komen over Esther? Klikt dan op de button om naar haar website te gaan.

Ticket Information

Talk Esther van Houdt 30 mei 2024
Free
Locatie
Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1 3044 BC Rotterdam
Start datum evenement
30-05-2024
15:30
Eind datum evenement
30-05-2024
16:15
Uiterste inschrijfdatum
29-05-2024